Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanı 45 altı olanlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar burada paunı 45 altı olan arkadaşlar olarak burada sıralama oluşturalım diyorum bence puan önemli değil ama sıralamaya bakarsak baya iyi sayılırız sizlerden ricam puan ve sıralamanızı birlikte yazarsanız açıklığa kavuşuruz bence benim 45,558 sıralama sözleşme tabiki 6246 kadrolu alım sayısından çıkarmadan yaparsak daha iyi olur bence....

Tepki Skoru
0
Benim puanım 46,570.Sıralamamı memurlar netten bulmuştum.Fakat linki kaldırmışlar şimdi.Beşbin küsür olarak hatırlıyorum.

Tepki Skoru
0
"Kadrolu Atama İçin"
19997
"Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
5884
Teşekkürler Yeliz arkadaşım.Benim umudum kalmadı,iş aramaya başladım.Belki bi mucize olur da puanlar düşer alım çok olur inşallah gene.

Tepki Skoru
0
"Kadrolu Atama İçin"
19997
"Sözleşmeli Görevlendirme İçin"
5884
Teşekkürler Yeliz arkadaşım.Benim umudum kalmadı,iş aramaya başladım.Belki bi mucize olur da puanlar düşer alım çok olur inşallah gene.
rica ederim arkadaşım benimde ümidim kalmadı bi ümit işte belkilerle yaşıyorum hepp bekleyip göreceğiz inanınki hep düşük puanlı arkadaşlar var çoğu benimkindende düşük bende seneye özele başlıcam artık hayırlısı allahtan :)

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşım benimde ümidim kalmadı bi ümit işte belkilerle yaşıyorum hepp bekleyip göreceğiz inanınki hep düşük puanlı arkadaşlar var çoğu benimkindende düşük bende seneye özele başlıcam artık hayırlısı allahtan :)
Evet,bizim branşdan çok düşük alan var ama yüksek alanda var.Dediğin gibi herşeyin hayırlısı.Umarım bu kadar üzüntünün sonu mutluluk olur.Bi ümitttttt :)

Tepki Skoru
0
Evet,bizim branşdan çok düşük alan var ama yüksek alanda var.Dediğin gibi herşeyin hayırlısı.Umarım bu kadar üzüntünün sonu mutluluk olur.Bi ümitttttt :)
arkadaşlar benim 2009 puanım 51 438 ama sıralamamı bilmiyorum daha doğrusu öğrenemiyorum mebin yayınladığı branş sıralamasında puanımı yazıyorum karşıma sıfır aday var yazıyor hiç bişey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim 2009 puanım 51 438 ama sıralamamı bilmiyorum daha doğrusu öğrenemiyorum mebin yayınladığı branş sıralamasında puanımı yazıyorum karşıma sıfır aday var yazıyor hiç bişey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
sözleşmeli alımda 4362 kişi
kadrolu alımda 16205 kişi varmış hocam.. puanınızı yasarken yüzdelik kısmını nokta ile ayırmanız lazım 51.438

Tepki Skoru
0
evet filiz hocam benim arkadaşlarımın çoğu 24 38 41 civarlarında hele bi arkadaşım önceki sınavından 68 almıştı şimdi düştü 38e kafayı yedi resmen :(((((
İnşallah puanlar düşer ve alım çok olur arkadaşlar.20 aralığı iple çeker oldum:((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir şey yazın yaa.... 30.000 söz. öğrt. alımından bize ne kadar pay düşer:((( 5-6-7 bin...?? hangisi???

Tepki Skoru
0
ama 30 000 kişi:(( zaten herkesin puanı düştü. bana alırlar gibi geliyor:( sabah haberlerde dinledim.. nimet çubukçunun atanamamış öğrtlere müjdesi diye!

Tepki Skoru
0
ama 30 000 kişi:(( zaten herkesin puanı düştü. bana alırlar gibi geliyor:( sabah haberlerde dinledim.. nimet çubukçunun atanamamış öğrtlere müjdesi diye!
inş..arkadaşım öyle olur zaten atanmayan fazla kişi kalmadık ama allah hepimzin yüzünü güldürsün :)

Tepki Skoru
0
inşallah yeliz hocam inşallahhhh:)) benim umudum var ;) herkes cumanın en feyizli saatlerinde dualarını esirgemesinler..... Rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin inşş....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle