Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puan kaça kadar düşer?

Tepki Skoru
0
cok süper yorumlamışsınız aynen katılıyorum size vede subatta da olacak kandırıyolar insanları birde puan 40 kesin inecek ben burda yazılan puanların cok dogru olduguna inanmıyorum kafa karıştırmak icin başka bıranslarda yaza bilir nerden bilinecek ooö oldukları degilmi bilhassa sınıfcılar yalandan puan yaza bilirler benim fikrim bu hem büt madurlarının cogu gittiler 888 alımda kalanlarında belkide cogu sınıfta kalmışlardır bence but maduru 100 kişiyi gecmez taban 40 kadar olur kanısındayım
slm ertanx hocam ben size katılıyorum.kesinlikle büt mağduru çok fazla kişi yok diye düşünüyorum...umarım herkes atanır.burda bazı kişilerin puanları konusunda yalan söylediklerini düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
inşallllah hocam bütün kalbimle bu temenninizin olmasını diliyorum:((

Tepki Skoru
0
45 de kalır demişler bence 45 de kalmaz saten 46 olanlar da atandı but magduruda fazla yoktur.gözümüzde buyutmeyelım arkadaslar.100 ü gecmez o kadar bıle değil.bnm 42 küsür ama 42 ye de ınmez :S

Tepki Skoru
0
hocam puanlar 40 a düşer deniliyo resmi bi açıklama varmı yada neye dayanarak bu söyleniyo yada bi link varsa atarmısınız şimdiden tşkler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar canınızı biraz sıkacam ama bazı gerçekleri görmek lazım taban puanını 40 olması 40 kadar düşeceği anlamına gelmez bakın yakın zamanda verilen örnek verecem size .2009/1subat kadrolu atamada okulöncesinin taban puanı 70 miş başvuran sayısı 2685 miş atanan kişi sayısı 317 ve taban puan min 77.256 kalmış yani mevcut olandan fazlası için kontenjan düşük tutulur benim de umudum yok çokta üitlenmeyelim ha olurda inerse zaten bizim için güzel bir süpriz olur sıralamaya inanmayan bakabilir bizim değil tüm branşların var orda hesap ortada

Tepki Skoru
0
ya bu büt madurlarının hepsi geçti mi arkadaşlar?kaç kişiydiler ve kaçı geçti acaba?

Tepki Skoru
0
oooooooo epey de varmış...herkes geçmiş olamaz ama..bir de tabi puanı 40 altında olanda vardır mutlaka bunların içinde.....

Tepki Skoru
0
tabi hepsi geçemedi.hayırlısı olsun herkes için.mezun olupta 3 arkadaş atama bekliyo benim tanıdığım. yanlış hatırlamıyosam 54 küsür - 48 küsür - 41 küsür

Tepki Skoru
0
909 kişi büte kalmıştık. duyduğuma göre 400 civarı kişi kalmış. geri kalan sayının ne kadarı ek alımda atandı ya da taban puan üstü bilinmiyor..

Tepki Skoru
0
inaşşallah hepimiz bu yıl içinde atanırız allah hepimizn gönlüne göre versin..çok emek harcadık buraya gelene dek allah emeklerimizi de umutlarımızı da boşa çıkartmasın artık...

Tepki Skoru
0
909 kişi büte kalmıştık. duyduğuma göre 400 civarı kişi kalmış. geri kalan sayının ne kadarı ek alımda atandı ya da taban puan üstü bilinmiyor..
evet doğru dimi arkadaşım benimde büte kalan 900 kişi kalmıştı aklımda.büt mağdurlarından ek alımda kimse gidemedi.çünkü sınav sonuçlarımız açıklanmamıştı daha.bu sebeple yüksek alıpta tercih yapamayan arkadaşlar vardı.çünkü bütünleme açıklanmadığı için.

Tepki Skoru
0
hadı yaaa baya fazlaymış bute kalan sansmz yok ama tabı bute kalan herkes yuksek puan almadı oda var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizce 853 alımda puan kaça 40 adüşer mi.nerde bu büt mağdurları ya.sizce kaç kişi vardır.puan havuzunda gözükmüyorlar.varsa neden yazmıyorlar acaba .bizde sıramızı bilelim.şubat ataması mutlaka olmalı.

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar yaaaaa bi sorum olcaktı.ben bugün tercihimi onaylattım ama sistem hata verdiği için çıktı alamadım.şuan kontrol ediyorum 21.tercih boş görünüyo ama ben işaretlemiştim.sebebini anlayamadım.aynı durumda olan varmı.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle