Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Proje Çalışmaları

Tepki Skoru
0
PROJE ÇALIŞMALARI
KONU BAŞLIKLARI

1-KAPAKLAR VE ŞİŞELER(EKİM )

2-İPLER VE BONCUKLAR DÜNYASI(KASIM )

3-ANAHTARLAR(ARALIK )

4-KÂĞITLARIN DÜNYASI(OCAK )

5-KUMAŞLAR DÜNYASI(MART )

6-KALEMLER DÜNYASI(NİSAN )

AMAÇ

*Konu başlığı ile ilgili malzemeleri kullanarak faaliyetler oluşturulması sağlanarak aileyi eğitim programına katmak

*Çocukla birlikte geçirilen kısa bir süreyi hem eğlenceli hem de verimli bir hale getirmek
*Çocuğunuza ayırdığınız zamanın uzunluğu fazla önemli değildir. Önemli olan beraberliğin getirdiği mutluluk ve öğrenmeye yaptığı katkıdır.

*Çocuk için asıl mutluluk onu sevenler ile geçirdiği zaman dilimindeki paylaşımın niteliğidir.
Çocuğunuz;
*Sizin ile birlikte ne kadar mutlu olursa, hayatın diğer alanlarında da o kadar mutlu olacaktır.
*Sizinle bağları ne kadar sağlam olursa, onun tüm hayatı boyunca problemleri daha az olacaktır.
*Çocuğunuz size ne kadar yakın olursa, kötülüklere o kadar uzak olacaktır.
NOT: Çocuğunuzla birlikte yapılan projeleriniz okul içinde sergilenmesi için yukarıda belirtilen aylar içinde anasınıfı öğretmenine teslim edilmesi rica olunur.
Unutmayın ki;
Çocuğunuzla birlikte geçen zaman asla boşa harcanan zaman değildir.

Anasınıfı Öğretmeni

su2

Tepki Skoru
0
Çok güzel bir uykulama deniyeceğim seneye kısmet olursa... bende velilere o hafta yapacağımız çalışmalar ile ilgili kağıtlar yolluyordum,

oya

Tepki Skoru
0
merhaba, veliler bu etkinliğe nasıl katılacaklar?

sdf

Tepki Skoru
0
ben uzay projesi yapıyorum aklınıza farklı birşeyler gelirse ve paylaşırsanız sevinirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle