Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Programa nerden ulaşabiliriz

su2

Tepki Skoru
0
Yeni program fotokopi olarak elimizde var. Aynı zamanda okul Öncesi genel müdürlüğünde de var ama ne yazıkki kaç gündür girmeme rağmen açılmıyor.Gelişim kontrol listeleri için bilgisayarımda bulunmasını istiyorum...Programa ulaşabileciğim bir site bilgisi olan arkadaşlar var mı

Tepki Skoru
0
sitede başka site adı vermek yasak.
Ayrıca bu dediğiniz belge Ana web sitemiz olan www.okuloncesi.org/a da mevcuttur.

su2

Tepki Skoru
0
Teşekkür ediyorum o siteye girdim ama bulamadım gözümden kaçtı belki ama uzun süre gezindim..Site isminin verilmemesinin gerektiğini yasak olduğunu biliyorum haklısınız yanlış ifade etmişim

Tepki Skoru
0
http://www.okuloncesi.org/a/ sitemizde yükleme merkezi başlığı altın da 12.maddeden itibaren programlara bakabilirsiniz..

su2

Tepki Skoru
0
programı buldum teşekkür ediyorum ama amacıma uygun kullanamıyacağım üzerinde değişiklik yapılamıyor ne yazıkki

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bakanlığın herkese verdiği format budur.Sanırım forumda verilmişti pdf den word e çeviren programlar vardı onlardan yararlanabilirsiniz.Ayrıca üzerinde TEXT i kullanarak değişiklik yapabilirsiniz.

su2

Tepki Skoru
0
Üzerinde uğraşacağım teşekkür ederim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika