Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

PLANETARYUM MACERAMIZ:))herkese tavsiye ederim

Tepki Skoru
1
Öncelikle planetaryum hakkında bilgi vereyim sizlere:)
Planetaryum gezegen evi anlamına gelir. Astronomi ve uzay bilimlerini öğrenmek ve anlamak için geliştirilmiş, gökyüzünü özel bir optik projektör yardımıyla, kubbe altında son derece gerçekçi simülasyonlarla incelemeye imkan veren merkezlerdir.Planetaryum; izleyicilerini bulundukları dünyadan alıp evrenin egzotik gökcisimlerine taşıyarak onlara görsel şölenler yaşatabilen yarım küre yolculuğudur.Önceleri tamamen astronomi amaçlı olarak tasarlanmış dijital bir cihazdır ve genellikle salonun tam ortasına konuşlandırılmıştır.Salonun perdesi ise yarım küre biçimli bir kubbe-ekrandır. Kurgulanmış bir senaryo çerçevesinde yansı aracının ürettiği astronomik görüntüler, karanlık salonun kubbesinin iç yüzeyine yansıtılarak, koltuklarında oturan izleyicilere uzay boşluğunda gezinti yaptıkları hissi vermektedir.
Planetaryum kavramı modern planetaryumun icat edildiği günden beri sürekli değişmiştir.Planetaryum teknolojisi ilerledikce, planetaryum tasarımlarının ve kullanılan sistemlerin gelişmesinin yanı sıra gösterilerin görsel ve işitsel sınırları da olabildiğince genişlemiştir. Günümüzde planetaryumlar için özel üretilmiş filmler büyüleyici şovlara imkan vermekte, katılımcıları eğlendirirken aynı zamanda da eğitmektedir.
İşte bunlarda fotoğraflarımız:)

...
Bu da içine girilen şişme çadır:)

.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
2
Teşekkürler ilk defa görüyorum, öğrencileriniz çok şanslı :).Resimlerin üst kısmında bilgilendirme yazısı yazmışsınız ancak yazının rengi beyaz.Seçili hale getirirseniz fark edersiniz hocam :)

Tepki Skoru
0
Çok iyiymiş yaa. Bana da kargolar mısınız onu öğretmenim? Kargo ücreti bizden. :D

Tepki Skoru
0
gerçekten çok çok süperr yeniliklere açız,bu paylaşımınız bizler için çok iyi :)
teşekkürler hocam :))

bu arada açıklamanızın rengini değiştrdim haberiniz olsun ;)

Tepki Skoru
1
vuuu süper bence tavsiyenizi önemle dikkate aldım bayıldım ben buna teşekkürler bu öneriniz için hocam

Tepki Skoru
1
Arkadaşlar gerçekten yaşanılası bir olaymış çocuklarla beraber bende zevkle izledim hem 3D gözlük derdi de yok çıplak gözle izleniyor:) Neslihancım teşekkür ederim ayrıca:))
Mustafa hocam olsa dükkan sizin:D Ancak şunu ekleyeyim çağrı yapan okul ve şehirlere geliyorlarmış yani ulaşmak isterseniz haber verebiliyormuşsunuz...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle