- Tepki Skoru
- 0
Yabancı siteden alıntıdır.
Ekli dosyalar
-
34.2 KB Görüntüleme: 18
-
26 KB Görüntüleme: 19
Rica ederim.Harika, teşekkürler öğretmenim![]()
Güle güle kullanın.çok güzel gözüküyor,teşekkürler.
Beğenmenize sevindim.çok güzel teşekkürler.
Kolaylıklar şimdiden,rica ederimhemen yapıcammm,teşekkürlerrr....
Rica ederim canımçok güzelll...teşekkürler öğretmenm))
Rica ederim.
Rica ederim,ilerleyen günlerde benim de planıma alacağım etkinlikler arasında canım.bende uygulamalıyım teşekkürler
Rica ederim.İlk kez yaptırdığım sanat etkinliklerinde sonuç bazen istediğim gibi olmaz ki bu durumu birçok arkadaşımız yaşıyordur.Her sanat etkinliğinin güzel olması gerekmiyor ayrıca,farklı materyallerin kullanılması,yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak çalışmaların yapılması çok daha önemli.Geçen sene şişe kapağı baskısı ile ağaç yapmıştık,gerçi kimse ne baskısı olduğunu anlamamıştıTeşekkürler öğretmenim. Biz de yaptık bunu bugün. Bu kadar güzel olmadı ama idare ettik.![]()
))
Kağıt tedarik kısmı biraz zor oldu ama 3 tane A4 kağıdını üst üste koyarak yaptık. Onu da çözüme ulaştırdık.Ha bir de burda ne boyası kullanılmış bilmiyorum da biz parmak boyasıyla yaptık. (Bir de ben yine benim ufaklardan fırça yedim. Onu da paylaştığımda yazarım.)
![]()
Evet hocam haklısınız. Bazen önemli olan etkinliğin güzelliği değil de farklılığı oluyor. Benimkiler de biraz ilginç aslında. Aaaa bu çok kolay dediğim etkinlikleri hiç benzetemiyorlar. Bunu yağamazlar herhalde bu çok zor dediklerimi mükemmel yapıyorlar. Ben yapsam o kadarını beceremem yani.Rica ederim.İlk kez yaptırdığım sanat etkinliklerinde sonuç bazen istediğim gibi olmaz ki bu durumu birçok arkadaşımız yaşıyordur.Her sanat etkinliğinin güzel olması gerekmiyor ayrıca,farklı materyallerin kullanılması,yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak çalışmaların yapılması çok daha önemli.Geçen sene şişe kapağı baskısı ile ağaç yapmıştık,gerçi kimse ne baskısı olduğunu anlamamıştıama biz patates,soğan baskısı dışında farklı bir materyal kullanmıştık.Önümüzdeki haftaya biz de uygulayacağız öğrencilerimle bu çalışmayı,parmak boyası kullanacağız biraz sulandırarak.Bir de öğrencileriniz çok şanslı bence,size fırça çekmeyi bıraksınlar artık
)
Anladım,şaşkınlıkla karışık mutlu da oluyor insan.El becerilerinin,yaratıcılıklarının günden güne geliştiğini görünce.Yalnız şunu anlamıyorum,siz sevmiyorsunuz diye öğrenciler niye mahrum kalsınlar ki boncuktan,makarnadan?Benim de sevmediğim materyaller var bunların başında bulgur,şeker...ben yine de bir kere de olsa çalışırım bu materyallerle.Evet hocam haklısınız. Bazen önemli olan etkinliğin güzelliği değil de farklılığı oluyor. Benimkiler de biraz ilginç aslında. Aaaa bu çok kolay dediğim etkinlikleri hiç benzetemiyorlar. Bunu yapamazlar herhalde bu çok zor dediklerimi mükemmel yapıyorlar. Ben yapsam o kadarını beceremem yani.Ben de rulo , makarna , boncuk gibi şeyleri pek sevmediğimden onların yokluğunu aratmamak için mümkün olduğunca farklı şeyler yaptırmaya çalışıyorum.
Ayrıca benimkilerin şanslı olduğu konulardan biri de bana fırça atabilmeleri bence. O yüzden pek üzerine düşmüyorum. Gülüp eğleniyoruz.
Not: Bende fikir bol da benim hiç el yatkınlığım yoktur bu tür etkinliklere. Orta okula başladığımdan üniversite bitene kadar resim dersim ya 1 olurdu ya da 2 ile zorla geçerdim. O yüzden mümkün olduğunca karışmamaya etkinliklerini bozmamaya çalışıyorum. Anca işte zımbalamaları yapıyorum. Ha bir de silikon yapıştırıcısı sıcak olduğu için silikonla olan bazı yerlere yardımlıyorum.![]()