Hocam dosyalarda bi sorun yok. Sizin Pc nizde sistem sorunu olabilir. Tekrar deneyin isterseniz.serkan hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler ama şimdide indirdikten sonrada sıkıştırılmış dosya geçersiz yazıyor ve dosya açılmıyor.ne yapmalıyım.
hocam bilgisayarınızda winrar programı olması gerekli dosyaları zip dosyasından çıkarabilmeniz için.serkan hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler ama şimdide indirdikten sonrada sıkıştırılmış dosya geçersiz yazıyor ve dosya açılmıyor.ne yapmalıyım.
Aynen.. Alışkanlık yapıyor bir deBu şarkıları dinleye dinleye ezberledim artıkçok güzeller tşk hcm..
Pepee üzmez diyorsa üzmezyaşasııııııııııııııınnnnnnnnnn ......Teşekkürler Serkan hocam insan sevdiğini hiç üzermi için.
rica ederim..teşekür ederim
inşallah hocam.. Peppee şarkıları çok güzel susturucu oluyorçok güzel paylaşım teşekkürler hocam. benim henüz çocuklarım olmadığı için dinletme aşamasına ulaşmadım. ama arşivime aldım mutlaka faydalanacağım![]()
rica ederim iyi kullanımlar. : )serkan hocam,işe yaramaz mı hiççç !!! çok şahane oldu gerçekten....çoook teşekkürler![]()