Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Peeeeh 1.5 günde 1 etkinliği bitiremediler. :)))

Tepki Skoru
3
yaşasın intikamm :) hocam, acınızı iyi çıkardınız :) sıkılmış olabilirler ama iyi iş çıkarmışlar...

Tepki Skoru
3
2 cümlede üst üste aynı yüklemi kullanmaktan nefret ederim ama oldu işte :)

Tepki Skoru
0
Hehehehe. İntikam bitti ama projeler bitmedi. :D

Pazartesi uçurtma yaptırmayı düşünüyordum ama uygun çıta yaptıramadım. Ayrıca uygun jelatin de bulamadım. 1 tane denemelik kendim yaptım bugün. Hem ağır oldu uçamadı. Hem de yere çarptığı gibi üzerindeki kaplama yırtıldı. (Sofralara serilen ince kağıtlardan kullanmıştım)

O yüzden planımız değişti. Pazartesiden itibaren 2.50x1.25x1.25 büyüklüğünde akvaryum yaptıracağım. Daha doğrusu dış çevresini çıtaları çivi ile çakarak ben yapacağım. İçindeki balıkları ve süsleri çocuklara yaptıracağım. Çıtalar arası jelatin kaplamayı önce yaptırmayı deneyeceğim. Yapabilirlerse işyi. Yapamazlarsa kendim yaparım. :)

Tepki Skoru
3
hocam, buralarda "uçurtma kabı" diye satılan farklı renklerde, jelatinimsi bir malzeme satılıyor...orda da vardır belki...biz de yapıcaz uçurtma günü ama 1-1,5 ay sonra düşündüğüm için, daha çalışmalara başlamadım :)

bu arada, akvaryumunuzu merakla bekliyorum... Güzel ve DEV olacağa benziyor :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle