Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Peeeeh 1.5 günde 1 etkinliği bitiremediler. :)))

Tepki Skoru
0
Bir çoğunuz geçen gün benimkilerin yaptığı artisliği okumuştur. Hani intikamımı alacağım demiştim. :D Aslında hiç yardım etmeyecektim ama etkinlik çok güzel olduğu için ve çok fazla malzeme istediği için heba olmasın istedim. Grafon kağıdını bilirsin yaklaşık 3-4 metre boyu vardır ve çok zor kesilir. Çocukların bir ucundan bir ucuna şerit şeklinde şeklinde kesmesi neredeyse imkansızdı. Ben de hiç açmadan şerit halinde kestim (Şu şekilde:)
.
Çocukların makaslar ufak olduğu için zorlamak istemedim. Bir de tam tabaka mukavvaya resmi çizdim:
.
Bir de ellerine kibrit verdim. (Kibrite sarınca daha kolay olur diye) Daha sonra da çocuklar başladılar çevirmeye.

Aslında sıkılmaya başladılar yavaş yavaş bitmiyor diye ama onu artislik yaparken düşüneceklerdi. :D Bu etkinlik bitmedem başka etkinlik yapmayacağız. Kaç gün sürerse sürsün önce bu etkinlik bitecek dedim. (Çok mu kötü bir insan oldum acaba) :)
....
1.5 günde anca bu kadarını yapabildiler. (Bir bu kadar daha yaptılar da yapıştırmaya zaman kalmadı).

Bu arada gördüğünüz kutunun içinde 100 kutu (Yaklaşık 4400 çöp kibrit var. Önümüzdeki hafta kibrit çöplerinden resimler yaptıracağım) :)
.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
He bu arada 2 adet sarı , 1,5 adet kırmızı , 4 adet mavi , 1,5 adet yeşil , 0,5 adet kahverengi , 1,5 adet mor (toplam yaklaşık 11 adet) grafon kağıdı bitti. :D

Tepki Skoru
3
hocam, valla sizden korkulur :) iyi pişman ettirmişsinizdir çocukları :) güzel de yapmışlar ama ...

Tepki Skoru
0
Valla işin aslı haklısınız. Bunu da güzel yapıyorlar. Bir de benim sınıfa misafir olarak 3 yaş çocuklarını da alıyorum her gün. Onlar da olmasa mükemmel yapacakları. :D

Hatta laf aramızda benim Mehmet ikide bir bitti bitti diyip yarışıyordu çocuklarla. Ben de elime bir şerit aldım gel Mehmet yarışalım dedim. Mehmet ile yarıştım. Onunla aynı anda başladım. Yeminle benimle aynı anda bitirdi çevirmeyi. Ve en az benimki kadar da güzel oldu. Cidden artık bana gerek yok sınıfta. Yapılacak etkinliği getirsem yetiyor.

Diğer etkinliklerde sprey boyayı bile kendileri yaptı. Tek yardımım "Sprey boyayı sıkarken rüzgar arkanızdan essin ve biraz uzaktan sıkın ki üzerinize gelmesin" demek oldu. :D

Tepki Skoru
1
Ayy acıdım çocuklara:)miniklerinizin ellerine sağlık:)size de bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim:))

Tepki Skoru
2
Maşallah hocam ne kadar da güzel yapıyorlar etkinlikleri hepsine kocaman bir aferin. Size de teşekkürler bizimle paylaştığınız için:)

Tepki Skoru
0
Çocuklar acayip sıkılmaya başladı. Artık baştan savma ayapıyorlar yuvarlama işlemini. :)

Tepki Skoru
0
Not: Etkinlik bayağı bi ağır oldu. Bant filan tutmaz bunu. Artık çivi çakıp asar mıyım yoksa yere mi koyarım bilemiyorum. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle