Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Patronum her günün bi gün olmasını istedi,siz ne önerirsiniz??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar çalıştığım yerdeki patronum her günün bi gün olmasını istedi (oyuncak günü hikaye günü vs) siz neler önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
her günün bir gün olmasını derken çocukların cuma oyuncak günü oyuncak getirmesi gibi onların getireceği şeylere özel bir gün mü?

Tepki Skoru
0
biraz açar mısınız?dediğinizi 3 şekilde algıladım.
hikaye günü olsa
1)bütün çocuklar hikaye getirecek (bu çok bilindik)
2)Bütün gün hikaye okunacak (bu çocukları sıkar,mümkün değil)
3)o günün konusu hikaye olacak etkinliklerde işlenecek (en güzeli olur ve çok şey çıkar.)
mesela hayvanlar günü olur.herkes 1 hayvan getirir,canlı,cansız,oyuncak,resim....herşey olur.o hayvanı tanıtır.onunla ilgili hikaye oluşturur.varsa şarkı söyler.o günün de tüm konusu hayvanlar olur.tüm etkinliklerde hayvanlar işlenir.aile katılımı olarak da evde artık malzemelerle herhangi bir hayvan yapmaları istenir.aklıma böyle geldi.umarım yardımcı omuşumdur.

Tepki Skoru
0
ben kendi okulumuza ki günleri sölim belki işins yarar
1 oyuncak günü
2 kitap günü
3 vcd günü (her hafta bir çocuk görevlendirilir. o çocuğun getirdiği film izlenir.)
4 puzzle günü
5......... başka da etkiliğimiz yok bi gün de parti yada gezi koyuyoruz yani ayda ikigün parti iki gün gezi oluyor beşinci günde böyle tamamlanıyor

umarım işina yaraar

Tepki Skoru
0
saolun arkadaşlar sevilnas bütün gün o etkinlik yapılmayacak
hikaye günüyse herkes hikaye getirecek onlardan okunacak
bigün çizgi film getirecekler onları izlicez ama bütün gün deil tabi ki böylece çocuklar evlerindeki oyuncakları hikayeleri arkadaşlarıyla paylaşmış olacaklar

Tepki Skoru
0
merhaba hocam bizde farklı olarak havuç,elma ,portakal günleri yaptık.gelen meyvelerin yararlarını öğrendik ve elma,havuç ile baskı çalışmaları yaptık.ayrıca meyveleri yarışmalı oyunlar oynarken kullandık örneğin;yere bir çizgi çizdim ve çocuklar 2 gruba ayrıldı sıra ile farklı şekillerde yürüyerek meyve tabağındaki meyveleri ilk önce bitiren grup yarışmayı kazanmıştı.umarım işinize yarar

Tepki Skoru
1
siz de meslekler günü yapabilirsiniz geniş bi konu veli katılımı(hikaye hazırlayabilirler,müzik,oyun vb) proje vs eklenebilir her hafta aynı günde bi meslek etrafında sohbete devam edebilirsiniz çok meslek var,hayvanlar için bi gün vs vs esnetebildiğiniz kadar gider .biz ayrıca sinema günü yapıyoruz ayda bir

Tepki Skoru
0
sinama günü yaptıra bilirsiniz. mısır patlatırsınız veya velilerden istersiniz.sınıftada sinama ortamıyı kurarsınız çokzevkli oluyor tavsiye ederim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle