Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Paso

Tepki Skoru
0
İETT nin sayfasından alıntıdır

GİH veya YH Sınıfında görev yapan MEB personeli, ücretli öğretmen, vekil öğretmen, usta öğretici, beklemeli ögrenci, açık lise ögrencileri indirimli kart alamamaktadır.

bilgisi olan var mı

Tepki Skoru
0
evet malesef ücretliysen hiç bir hakkın olmadığı gibi bunada hakkın yok demektir:(

Tepki Skoru
0
hakkımız yok ama yetkimiz var okulda öğretmeniz ama dışarı çıkınca herşey bitiyor

Tepki Skoru
0
Bildiğim kadarıyla Ücretli öğretmenler paso alamamaktadır.Özelde çalıştığın zaman alabiliyosunuz

Tepki Skoru
0
yok arkadaşalr paso falan.öğrenci biletide atamıyorduk.geçenyıl ototbüs şöförleri çoğuzamanbişey demiyordu ama bazen uyuzla rçıkıyordu...hersefernide kimlik gösterin diyorlardı...kardeşim biryıldır keyfimdenmi her sabah her öğlen biniyorum ottobüse.DEVLETİMİZ BİZİ ADAM YERİNE KOYUP BİR SIFAT VERMEMİŞSE ŞÖFÖR NAPSIN...

Tepki Skoru
0
ben Bursa da 4 YILDIR öğretmen pasosu kullanıyorum .mezun olunca öğrenci kartımı öğretmen kartı ile değiştirdim .okuldan görev yeri belgesi alıp burulaş a gidip her yıl vizemi yeniletiyorum .görev yeri belgemde de ücretli öğretmen yazıyor.demekki ilden ile değişiyor paso işlemleri

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle