Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Parmakların anlamı..

Tepki Skoru
0

Baş parmak anne ve babamızı
işaret parmağı kardeşlerimizi
Orta parmak kendimizi
Dördüncü parmak yani yüzük parmağı eşimizi
Küçük parmak da çocuklarımızı temsil ediyor..
Peki eşimizi,başka bir değişle hayatımızın aşkını temsil etmesi için neden dördüncü parmak seçilmiş.bunu anlamak için ellerimizi kullanarak bir test yapmalıyız.bu test için ellerimizi resimdeki pozisyondaki gibi birleştirelim.

Testin Kuralı:

Ellerimiz bu pozisyondayken uçları birbirine değen parmaklarımızı sırasıyla birbirinden ayıracağız.iki parmağı birinden ayırırken diğer parmaklar birbirinden asla ayrılmayacak..
Ayrılan parmakları tekrar birleştirip sonra sıradaki parmakları birbirinden ayıracağız.orta parmak kendimizi simgelediği için onları ayırmıyoruz.
Bu şekilde yaptığınız zaman dördüncü parmaklar olan yüzük parmaklarının birbirinden ayrılmadığını göreceksiniz.
Annemiz,babamız.kardeşlerimiz ve çocuklarımızla hayatın belli bir bölümünden sonra ayrılırız ama hayatımızız gerçek aşkıyla ömrümüzün sonuna kadar beraber kalırız.dördüncü parmakların ayrılmaması bunu temsil ediyor ve bu sebeple yüzük parmağı oluyor.

Tepki Skoru
0
Gerçekten çok ilginç arkadaşım ya teşekkürler paylaşımın için.

Tepki Skoru
0
gerçekten çok ilginç çok teşekkürler ayrılmıyor yüzük parmaklarımız :thumbsup:[/size]

Tepki Skoru
0
Çok ilginç geçekten ve çok şey anlatıyor. O parmakların ayrılmaması bir anlamda beni ifade eden şeylerin de varlığını koruyor gibi. Çünkü yüzük parmaklarını ayırmaya çalıştığınız zaman, orta parmakların şekli de bozuluyor. Yani onlar ayrılırsa 'benin' ifadesi de bozulacak. Yani ben öyle anlam çıkardım:36_1_21:

Bu ilginç paylaşım için teşekkürler:36_3_12::thumbsup:

Tepki Skoru
0
hediye' Alıntı:
Gerçekten çok ilginç arkadaşım ya teşekkürler paylaşımın için.
zülale' Alıntı:
gerçekten çok ilginç çok teşekkürler ayrılmıyor yüzük parmaklarımız :thumbsup:[/size]
-anezelka-' Alıntı:
Çok ilginç geçekten ve çok şey anlatıyor. O parmakların ayrılmaması bir anlamda beni ifade eden şeylerin de varlığını koruyor gibi. Çünkü yüzük parmaklarını ayırmaya çalıştığınız zaman, orta parmakların şekli de bozuluyor. Yani onlar ayrılırsa 'benin' ifadesi de bozulacak. Yani ben öyle anlam çıkardım:36_1_21:

Gülnar' Alıntı:
hayatın şifrelerinden biri teşekkürler:)
DüşlerAtölyesi' Alıntı:

beğenmenize sewindim :D

Tepki Skoru
1
-anezelka-' Alıntı:

GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ. ANAZELKA SANA KATILIYORUM.ORTA PARMAK DA AYRILIYOR...:phzuihf:

Tepki Skoru
0
GERÇEKTEN DENEDİM VE AYRILMIYOR.......:36_1_21::36_1_21::36_1_21:TEŞEKKÜRLER SERPİLCİM.....:):)ÇOK İLGİNÇMİŞ....

Tepki Skoru
0
HOCAM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM.YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BU DAHA ÖNCE VERİLMİŞTİ.

Tepki Skoru
0
gerçekten çok ilginç ve de yazılanlar çok doğru teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok ilginç gerçekten ama bende bişey duymuştum yüzük parmağı ile ilgili.ilk defa mısır kraliçesi nefertiti bu parmağına yüzük takmış ve yapılan araştırmalara göre sadece yüzük parmağımızdan geçen bir damarın kalble direkt bağlantısı varmış.diğer parmakların yokmuş.bunu da ilk duyduğumda çok şaşırmıştım.çok ilginç dimi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle