7 su bardagı un
7 su bardagı tuz
6 su bardagı su
8 tatlı kasıgı tartar
1.5 cay bardagı sıvı yag
gıda boyası
yapılışı:
bır tencerede un tuz ve tartarı elınızle karsıtırın sonra dıger tum malzemelerı koyun ve kısık ateste ocakda karsıtrın(bu kısım bıraz zor oluyo kollar cok yoruluyo) sonra hamur dan baloncuklar patlyınca koyu kıvama gelınce kapatın bu arada yanık kokuları gelırse panık olmayın hamurları derın bı kapa alın ve unla yogurun cıvıksa eger un fazla katarak yogurun kıvamına gelıo ınanın cok kullanıslı kalıcı hamurlar oluo ben her zaman yapıorum ayda bır kereee bu arada tartarı bahartcılardan temın edebılrsınız ıstanbulda oturanlar emınonunde bulabılr
kolay gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:36_3_12:
7 su bardagı tuz
6 su bardagı su
8 tatlı kasıgı tartar
1.5 cay bardagı sıvı yag
gıda boyası
yapılışı:
bır tencerede un tuz ve tartarı elınızle karsıtırın sonra dıger tum malzemelerı koyun ve kısık ateste ocakda karsıtrın(bu kısım bıraz zor oluyo kollar cok yoruluyo) sonra hamur dan baloncuklar patlyınca koyu kıvama gelınce kapatın bu arada yanık kokuları gelırse panık olmayın hamurları derın bı kapa alın ve unla yogurun cıvıksa eger un fazla katarak yogurun kıvamına gelıo ınanın cok kullanıslı kalıcı hamurlar oluo ben her zaman yapıorum ayda bır kereee bu arada tartarı bahartcılardan temın edebılrsınız ıstanbulda oturanlar emınonunde bulabılr
kolay gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:36_3_12: