Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Oyun etkinliği arıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ayna ile ilgil halka oyunu varmı:?yardımcı olursanız çok sevinirim

Tepki Skoru
0
Benim ödev de aynısıydı.Bana da faydası oldu.=)=)teşekkürler

Tepki Skoru
0
oyun bulamıorum artık hareket halindeki nesneleri durdurmakla ilgili oyun lar neler lütfen yardım edermisiniz

Tepki Skoru
0
arkadaslar çeşıtlı kartlarla resimli yada geometrik sekillerin oldg kartalar olabilir farkermez bunlarla ilgili farklı oyun etkinlikleri arıyorum

Tepki Skoru
0
ileri geri kavramıyla ilgili oyun etkinliği arıyorum arkadaşlar

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben aof 4. sınıf öğrencisiyim ve staj yapıyorum bu haftaki konum vücudumuz ve ben bu konuyla ilgili müzik ve oyun etkinliği bulmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen . Forumu aradım ama bulamadım:ggggdw:

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar teşekkürler paylasım için bunların haricinde vücudumuz sağlığımız konulu oyun bilen varmı ?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Açıköğretim Fakültesinin televizyon programında izlediğim bir oyun vardı. Şimdi o izlediğim videoyu bulamıyorum. Hatırlayan varsa bana hatırlatabilir mi? Hatırladıklarım şöyle idi: Şimdi öğretmen öncelikle 4 ya da beş tane aralıklı çizgiler oluşturuyordu. 1.çizgiden 2 çizgiye ilerlerken ellerini şıklatıyordu. 2. çizgiden 3.çizgiye ilerlerken tek ayak üstü gidiyordu.3. çizgiden 4 çizgiye giderken ayaklarıyla uç uca yürüyordu. Bu oyunun başka aşamaları da vardı nasıldı acaba hatılayan var mı ? Ya da videosu elinde olan varsa göndere bilir mi? Çok acil.....

Tepki Skoru
0
Hatırladığım kadarıyla çocuk yaptığı hareketle birlikte ses çıkarıyordu, her bir ara için farklı malzemeler diziliyordu mandal, lego gibi.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşlar. hocamız bu oyunu aşama aşama yapıyordu hatırladığım kadarıyla. her aşamada farklı şeyler vardı.a.ö.f sitesinde bulamıyorum bu videoyu sanırım 1.sınıftaki bir dersin videosundaydı yanılıyor muyum? hocamızın ne kadar değerli olduğu belli zaten.

Tepki Skoru
0
Bir şey değil...
Bende videosu yok ama aşamalarını not etmiştim bulamadım maalesef, bulursam yazarım.

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim arkadaşım. çoooookkkk sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bi kukla yarışmasına katılıcaz çocuklarımla birlikte ama konu ve oyun bulamıyorum en az 4 kişi en fazla 6 kişi olucak yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkk

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle