slm arkadaşlar ben aof 4. sınıf öğrencisiyim ve staj yapıyorum bu haftaki konum vücudumuz ve ben bu konuyla ilgili müzik ve oyun etkinliği bulmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen . Forumu aradım ama bulamadım:ggggdw:
Arkadaşlar Açıköğretim Fakültesinin televizyon programında izlediğim bir oyun vardı. Şimdi o izlediğim videoyu bulamıyorum. Hatırlayan varsa bana hatırlatabilir mi? Hatırladıklarım şöyle idi: Şimdi öğretmen öncelikle 4 ya da beş tane aralıklı çizgiler oluşturuyordu. 1.çizgiden 2 çizgiye ilerlerken ellerini şıklatıyordu. 2. çizgiden 3.çizgiye ilerlerken tek ayak üstü gidiyordu.3. çizgiden 4 çizgiye giderken ayaklarıyla uç uca yürüyordu. Bu oyunun başka aşamaları da vardı nasıldı acaba hatılayan var mı ? Ya da videosu elinde olan varsa göndere bilir mi? Çok acil.....
teşekkür ederim arkadaşlar. hocamız bu oyunu aşama aşama yapıyordu hatırladığım kadarıyla. her aşamada farklı şeyler vardı.a.ö.f sitesinde bulamıyorum bu videoyu sanırım 1.sınıftaki bir dersin videosundaydı yanılıyor muyum? hocamızın ne kadar değerli olduğu belli zaten.
arkadaşlar bi kukla yarışmasına katılıcaz çocuklarımla birlikte ama konu ve oyun bulamıyorum en az 4 kişi en fazla 6 kişi olucak yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkk