Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÖYKÜ DEMİRAL

Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
93
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
53
selam Öykümüz 02,02,2002 dogumlu bir bayan hepimizin evladını annesine babasına bagışlasın.İlk önce kendisine sonra da çevresine faydalı bir insan olur inşallah.
 
Katılım
17 Ocak 2007
Mesajlar
2,502
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
46
Allah hep güzel günlerini göstersin size. Hayat boyu mutlu, sağlıklı ve başarılı olsun.
 
Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
93
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
53
teşekkürler hepimiz evladımızın güzel günlerini görelim inşallah
 
Katılım
14 Eyl 2006
Mesajlar
336
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
Talya kesinlikle güzel dilekklerinize katılıyorum şeker kız ÖYKÜYE yellow ablasından kocaman öpücükler...
Allah bağışlasın çocukları harikalar diyarı yaaa....

canından,kendinden bir candır o,
doyduğunda,doyduğundur o,
ağladığında ,ağladığın,
sevindiğinde ancak,mutlu olduğun,
acıyan onun değil,senin canındır,
herşeydir onlar,kanındır,
hayatının en büyük parçasıdır,
sanki,hayat odur,
dua edersin gecelerce;
hasta yatarken canın,
canın,ne değeri vardır,hayatın???
olmasa onlar,seni hayata ne bağlar ki,
ne vardır ondan tatlı,
ondan değerli,hayatında???
onlarsız hayat,nedir ki???

Annelik budur işte....İyiki varsınız....İyiki varolcağız inşallah....(Malum daha anne değilim...)
 
Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
93
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
53
güzel dilekler ve annelik duygusunu çok güzel anlatan şiirin için teşekkür.bU sitede olup anne olmadıgınıza göre ögretmensiniz sanıyorum.Asıl olan insan sevgisidir bence.İnsanları seven biri çocukları  yanlız kendi çocugu oldugu için degil sevgi vermesini bildigi için sever.Tüm çocuklar özeldir.
Tahminen egitimcisiniz ve bir çok çocugunuz var.Anaçlık biz kadınların yapısında var.sevgiyle yogurabiliyorsak ne güzel.İnşallah istediginiz ve hazır oldugunuza inandıgınız da sizin de anne lik duygusunu tatmanız dilegiyle ...Sevgiyle kalıp
İzmirden Mardine selamlar
 
Katılım
14 Eyl 2006
Mesajlar
336
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
41
Talya evet öğretmenim 5 yıldır bu mesleğin içindeyim evet haklısın doğamızda var anaç bir yapıya sahibiz..Sizin gibi en değerli kalbe sahip olan tüm anneleri kutlarım..İnanamıycağınız kadar çocuk hastasıyım hele üzeri kirli pasaklı ama gözlrinin içi ışıl ışıl olan çocuklar vardır yaaa biterim...Çocuklar diyoruz renkli kapalı bir kutu açmasını bilirseniz o renkleri görmek muhteşem benim öğrencilerimden öğreneceğim şeyler hiç bitmiyor onlarında benden bizler kocaman bir aileyiz sınıfımda...
Güzel dileklerin için teşekkürler...
 
Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
93
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
53
yellow cum neden üzeri kirli pasaklı fakat gözleri cıvıl cıvıl olan çocuklara bayıldıgının farkındayım.Yeni ve temiz elbiseleri olmasada gözlerinden mutlulugu yansıtabilen çocuklar teknolojı ye kendini kaptırmamiş veya kaptıramamış çocuklardır.Çagımızda biz büyüklerin bile unuttugu küçücük şeylerden mutlu olmayı bizlerin aynası olan evlatlarımızda pek ögrenerek büyümüyorlarda ondan sen daha şanslısın görev yerin Mardin sanırım senin yaşadıgın şehirde daha çok mutlu çocuk oldugunu sanıyorum
Öykü nün daha önca 5 yaşında oldugundan bahsetmiştim.Ben öyküyü 2,5 -3 yaşına kadar kendim büyüttüm. Sonra anaokul safhamız başladı.Herkez derki okul benim çocuguma yaradı şu huyu degişti bu huyu degişti.İnan en rahat oldugum sene bu sene şu anda ki okulumuzun egitim anlayışı ile bizim ailemizin eğitim anlaşı aynı oldugu için rahatım.
Ben İzmir Karşıyakada rahat bir çocukluk geçirdim ama kendime yapılmasını istemedigim şeyi bir başkasına yapmak tan birin de oldugu için bir şeye sahip olmayı arzulayan,kaprisli istekleri olan bir insan degilim.Fakat çagımız da bizim gibi ufakta olsa insani degerlerle mutlu olan insanlar azaldı.
Hal böyle oluncada çocukların sosyal ortamı olan anaokullarında da bir yarış hali ve bu düzen çocukların dogasını bozar oldu.Ben kızımı bunlardan uzak yetiştirmeye çalışıyorum.Oda uyumlu bir çocuk allaha şükür.Seninde dedigin gibi ufak şeyler den mutlugu oldugunu görmek içime umut dolduruyor.
Çünkü hayat çok zor kimin ne görecegi hiç belli degil.Her zaman en güzeli ve eniyi yi hak eden çocuklarımızı hayatada hazırlamamız gerekmez mi.
Tüm çocukların  gözlerindeki pırıltılar hiç solmasın.Hep cıvıl cıvıl olsunlar.Hayatla ilgili umutları olsun ve gözlerin den aksın

                                                                         Sevgiyle Kal
 

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Katılım
25 Nis 2006
Mesajlar
5,063
Tepki Skoru
25
Puanları
38
hoşgeldin öykünün resimlerini en kısa sürede bekliyoruz..
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst