Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öss de AÖF okul öncesine yerleşen arkadaslar!!

Tepki Skoru
0
mavi arkadaşım ismini bilmediğim için yazıyorum tabiki ikisini birden idare etmen zor olabiliri ama belkide paraya ihtiyacın vardır nasıl kolayına geliyorsa arkadaşık ben bazen internete akşamları giriyorum burada olursan konuşuruz olmazsa msndeden de iletişim kurarız senin memleket neresi?
Merhaba Rumeysaa, benim adım Merve. Evet zor olucak gibi arkadaşım ama inan 3 günde çocuklar bana o kadar alıştılarkii sanırım onları bırakamıcam ne yalan söyleyeyim ben de onlara alıştım :) Paraya ihtiyacım olduğu için değil tamamıyla pratik kazanmak için istedim çalışmayı. Tabi burdan konuşabiliriz, msnden de olur ama ben haftaiçi pek giremiyorum çünkü kreşten gelince çookk yorgun oluyorum sadece uzanıp dinleniyorum. Yine de girdiğimde konuşuruz arkadaşım aramıza hoşgeldin :)

Tepki Skoru
0
ben kaydımı yaptırdım sen naptın yaptırdınmı canım ama daha derslere başlamadım inş 1-2 gün sonra başlarım diye düşünüyorum bakalım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinizi kutluyorum bundan sonraki aşama öğremenliği başlamak

2004 bende sizin gibi 311 puanla aöf öğrencisi oldum 2008 de okulumu bitirdim ve kpss 66 alınca hiç umut olmadı 2009 ustaöğreticilik dersane haftanın 7 günü emek kpss 72.296 sınav sonucunu görünce ağladım önceki verilere göre atanazdım ama önümüz açıldı yarın son tercihte çok büyük bir ihtimalle ilk beş tercihimden birine memleketimde göreve başlicam

Allah o günleri sizlerede göstermeyi nasip etsin
amiinnn...
ama bu kadar atamadan sonra bize yer kalcak mı yavv :((

Tepki Skoru
0
selam mervecim nasılsın
ben kaydımı yaptırdım sen naptın yaptırdınmı canım ama daha derslere başlamadım inş 1-2 gün sonra başlarım diye düşünüyorum bakalım
Selam Özlemcim biraz nezle gibiyim canım ben kreşte çalışmaya başladım çocuklardan kaptım hemen hastalığı :) Sen nasılsın?? Ben daha yaptıramadım yaa bu hafta salı günü gidip harcımı yatırıcam çarşambada büroya gidicem inşallah. İşe başladığım için hiç vaktim olmuyor :( Ben de bi an önce kaydımı yaptırıp kitaplarımı almak istiyorum.

Tepki Skoru
1
Merhaba Rumeysaa, benim adım Merve. Evet zor olucak gibi arkadaşım ama inan 3 günde çocuklar bana o kadar alıştılarkii sanırım onları bırakamıcam ne yalan söyleyeyim ben de onlara alıştım :) Paraya ihtiyacım olduğu için değil tamamıyla pratik kazanmak için istedim çalışmayı. Tabi burdan konuşabiliriz, msnden de olur ama ben haftaiçi pek giremiyorum çünkü kreşten gelince çookk yorgun oluyorum sadece uzanıp dinleniyorum. Yine de girdiğimde konuşuruz arkadaşım aramıza hoşgeldin :)
HOŞBULDUK CANIM buradan herşeyi inşallah paylaşırız ben ankaradayım siz nerdesiniz?ayrıca daha kaydımı yaptırmadım ama enkısa zamnada yaptırcağım tanıştığımıza m.o isim neydi?sanırım merve

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bnde aof okul öncesi 1 sınıfım kaydımı yaptırıdm ama daha ders çalışmaya başlamadım en kısa zamnda başmaam lazım :)

Tepki Skoru
1
merhaba aramıza sende hoşgeldin sen nereden katılşıyorsun ben de ankaradayım buradanda msndede konuşuruz inşallah 4 sene sonra atamaları konuşmaya başlarız sen kaç puanla kazandın.:36_7_8:

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende bu yıl meslek lisesinden mezun oldum ve aöf yi kazandım :) inşallah derslerde çok zorlanmayız .. ayrıca istanbul da ünversitelerde ( açık öğretimlilere ) dersler veriliyormu ? bilgisi olan varsa paylaşsın ...

Tepki Skoru
0
HOŞBULDUK CANIM buradan herşeyi inşallah paylaşırız ben ankaradayım siz nerdesiniz?ayrıca daha kaydımı yaptırmadım ama enkısa zamnada yaptırcağım tanıştığımıza m.o isim neydi?sanırım merve
Selam Rumeysacım evet adım Merve, kusura bakma biraz geç cevap yazıyorum ama ben kreşte çalıştığım için haftaiçi hiç vaktim olmuyor eve gelince çok yorgun oluyorum o yüzden nete giremiyorum:( Ben Çanakkaleliyim. Kaydımı çarşamba günü yaptırdım bakalım artık bi derslere çalışmak kaldı :)

Tepki Skoru
0
bende aöf okulöncesiöğretmenliğinden bu yıl mezun oldum yeni kazanan arkadaşlara hayırlı olsun sınavlardan hiçkorkmayın bölümünüzü sevin yeter hepinize başarılar dilerim

Tepki Skoru
0
bende aöf okulöncesiöğretmenliğinden bu yıl mezun oldum yeni kazanan arkadaşlara hayırlı olsun sınavlardan hiçkorkmayın bölümünüzü sevin yeter hepinize başarılar dilerim
Çok teşekkürler arkadaşım bölümümü gerçekten çok seviyorum sırf bu bölümü kazanabilmek için ne kadar çabaladığımı, ne yollardan geçtiğimi bilemezsin.. Sana da hayırlı olsun Allahım bizede mezun olduğumuz günleri gösterir inşallah..

Tepki Skoru
0
Slm arkadaşlar ben de bu yıl yerleştim aöf okul. önc. öğrt.ne 314 le..kendime güvenim yeniden geldi başarmak güzel birşey hepinize başarılar..

Tepki Skoru
0
arkadaŞlar ßen meSlek Lisesi Çocuk qeLişimi mezunuyum 4 yıLLık kazanıCamı sanmıyorum 2 yıL okurSam iŞ ßuLma olaSıLıqım Çokmu düŞük yeni Sisteme qöre 2 yıLLık yüksek okuL mezunu çaLışamıomu Lütfen ßiLqiSi oLan aydınLatSın Tşk ederim.

Tepki Skoru
0
arkadaŞlar ßen meSlek Lisesi Çocuk qeLişimi mezunuyum 4 yıLLık kazanıCamı sanmıyorum 2 yıL okurSam iŞ ßuLma olaSıLıqım Çokmu düŞük yeni Sisteme qöre 2 yıLLık yüksek okuL mezunu çaLışamıomu Lütfen ßiLqiSi oLan aydınLatSın Tşk ederim.

arkadaşım benim bildiime göre 2yıllıklar artık yok ztn artık 2yıllıkları bitiren usta öğreticilere sınıf bırakılmadıı için o kadar atama yapıldı bu yıl...
yine de bi okuluna sor istersen onlar daha ii aydınlatırlar seni :))

Tepki Skoru
0
arkadaslar aranıza yeni katıldım cok mukemmel bir site :):):) bende bu sene kazandım HARİKA BİR DUYGU :):):):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle