Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Oryantasyon sınavıı sızce nasıl sorular cıkar

Tepki Skoru
0
ben ılkkez katılıyorum oryantasyona daha onceden katılıp soru tarzını bılen var mı herkese basarılar

Tepki Skoru
0
Ben Geçen Yil Katildim Lisede Gördüğün ç. Gelişimi Konularinda çikiyo Zaten Seminerde Sorucaklari Yerlerden Ağirlikli Olarak Hatirlatma Yapiyolar . Basit Bir Sinav Strese Gerek Yok Yani Inşallah Iyi Geçer ,he Bide Müfettişin üstüne Basana Basana Söleiği Yerlerden Mutlaka çikiyo Başarilar Arkadaşlar:))

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben bu yıl balıkesirde katıldım program ağırlıklı sorular çıktı..

Tepki Skoru
0
geçen yıl girmiştim bende sınava çok kolaydı ve hep lisede gördüğümüz konulardan çıktı tamam program vardı ama fazla değildi çünkü geçen yıl yeni değşmişti program hocalar bile bilmiyodu neyin ne olduğunu ona göre soru hazırlanmıştı..

Tepki Skoru
0
bugun istda sınavımız oldu bence guzeldı zor değildı herkese bol sans artık sonucları beklıcez

Tepki Skoru
0
ericson freud ve piagetin görüşleri mutlaka cıkar.usta öğretici kimler olur.çocuk hakları ve müfettişin analattğı konular çıkar...

Tepki Skoru
0
ya alslında sınavın bi zorluğu yok lisede gördüğümüz derslerin ana başlıklarını size not ettiriyolar oralardan çalışılıyor zaten soruları bize ders veren hocalar hazırlıyor müfredatda belli ben bu yıl girdim 81 puan aldım ama işin garip tarafı hala atanamadım:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle