Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Orfffff müzikleri

ata

Tepki Skoru
0
şimdilik bu kadar yeter herhalde

Tepki Skoru
0
Bende 11 yedi adımın daha canlı hali var. Eski çekim sizin yolladığınız. PAylaşabilirsem süper olacak ama yüklemeyi başaramadım. Orff öğretmeni sayın Onur EROL'un atölyesine katıldığımda bizzat tüm ritm ve hareketlerinide öğrenmiştim. Vakit bulduğum bir ara yazarım. GErçekten muhtreşem bir çalışma..

Tepki Skoru
0
paylaşımın için çok teşekkür ederim .uzun zamandır arıyordum.

Tepki Skoru
0
çok güzel.arıyordum.bunların hareketleride olsa ne güzel olurdu.bende 3 tane var.çocuklar çok eğleniyorlar.3 yaş grubu bu danslarla gösteri yapacak.teşekkürler.yeni sürümü varsa bekliyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu 7 adım dansı hakkında bilgi sahibi olanlar yazarak bizi bilgilendirirlerse çok memnun olacağım. ayrıca "ata" emeğine sağlık...

ata

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu 7 adım dansı hakkında bilgi sahibi olanlar yazarak bizi bilgilendirirlerse çok memnun olacağım. ayrıca "ata" emeğine sağlık...
teşekkür ederim...
dansı tam olarak bilmiyorum açıkçası. bir bilen vardır elbet:)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla yazıyorummmm....
YEDİ ADIM DANSI
Elele tutuşarak daire olunur,müzikle beraber sola doğru dönülür.Müzik durağanlaşınça durulup eller bele konur.Müzik hızlanıncatekrar elele tutuşularak yine dönülür.durağanlaşınca,eller bele sonra yukarıya.hızlanınca el ele tutuş dön,sonra durağanlaşınca eller bele ,sonra yukarı,sonra sağ el bele.tekrar elele tutuş dön,dön.durağanlaşınca elelr belde.sonra yukarda,sonra sağ el belde ,sonra sol el belde.tekrar el ele tutuş dönmeye devam.durağanlaşınca eller belde -eller yukarda-sağ el belde-sol el belde-sağdizyerde.tekrar ayakta el ele tutuş dön,durağanlaşınca eller belde-eller yukarda-sağ el belde- sol el belde-sağ diz yerde-sol diz yerde.müzik hızlanırken hızlıca kalk el ele tutuş dön.durağanlaşınca eller belde-eller yukarda-sağel belde-sol el belde-sağdiz yerde-sol diz yerde-sağdirsek bi sonraki aşamada sol dirsek enson yere yatarak oyun sonlandırılır.
hareketler öğretmen yada çocukların yaratıcılığına göre değişebilir. Biraz hızlı oynanan bir oyun hele ortadan sonra hareket sayısı çoğaldığından dahada hızlanıyor. baya açık yazmaya çalıştım,umarım anlatabilmişimdir. Çok zevekli tavsiye ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle