canım ya not ortalaman kaçtı acaba banada gelirmi merak ettimde :36_11_13:yazarsan sevinirim lgine şimdiden teşekkürler:36_3_12:arkadaşım bende bütünleme sınavına girdim sonuçlarım geleli nerdeyse bir hafta oldu ama onur belgesi hak kazandığıma dair kağıt bu gün geldi o yüzden merak etme eğerki hak kazandıya seninkide gelir 3 kasım-21 kasım tarihlerinde alabilirsiniz diyor kağıtta
Teşekkürler arkadaşım:congratulationscut4ben soylıyım 75 olursa onur belgesı alıyorsun
Saçma çünkü gelen kağıtta okulumuzun onurlu öğrencileri arasına girdiniz yazıyor büte kalan biri için pekte doğru bir tarif olmuyor ... mesajım özellikle sana değildi zaten uygulamanın saçmalığından söz ettim.. Sana mantıklı gelebilir ama bence çok saçma..naughty neyın sacma oldugunu anlamadım
hiçte saçma değil anatomıden sadece butunlemeye gırdım ve gectım belgemıde alırım bız orgun okumuyoruz sunun surasında 3 sınav hakkımız var ve bızım orgundekıler gıbı arastırma odevımız, sınavlarımız vs vs . sanısımız yok 7 derse evde calışarak 6 dersımı verdım 1 ders ıcınde onur belgesını kaybetmek ıstemem bu benım hakkım.. hıte saçma değil bence herkez hakettıgını almalı butunlemeye gırdım dıe nıye almıyayımkı neden sana saçma geldı anlayamadım dogrusu??