Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Onur ve Yüksek Onur ßelgesi

Tepki Skoru
0
bu yüksek onur belgesi ve onur belgesi aarsında kaç puan var arkadaşlar? daha doğrusu hangisi kaç puanla alınıyor bir fikrim yok.onur belgesi bu sene aldım ama yüksek onur belgesi almak için ne olması gerekiyor?:)

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende bütünleme sınavına girdim sonuçlarım geleli nerdeyse bir hafta oldu ama onur belgesi hak kazandığıma dair kağıt bu gün geldi o yüzden merak etme eğerki hak kazandıya seninkide gelir 3 kasım-21 kasım tarihlerinde alabilirsiniz diyor kağıtta
canım ya not ortalaman kaçtı acaba banada gelirmi merak ettimde :36_11_13:yazarsan sevinirim lgine şimdiden teşekkürler:36_3_12:

Tepki Skoru
0
ben de onur belgesi aldım.fakat bana postayla gönderilmedi.sadece kazandığıma dair bi belge gönderildi.belli bir tarihe kadar büroya gidip almam yazılmıştı ve ben de bürodan aldım.

Tepki Skoru
0
Eee hadi gözünaydın hiloşşş,bende alırsam bu kadar bekleyeceğim demek:)öğreneyim şimdiden,hayırlı olsun,başarılarının devamını dilerim...

Tepki Skoru
0
Evet öğrenmiş olduk :) Ama bu uygulamanın saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)

Tepki Skoru
0
naughty neyın sacma oldugunu anlamadım
hiçte saçma değil anatomıden sadece butunlemeye gırdım ve gectım belgemıde alırım bız orgun okumuyoruz sunun surasında 3 sınav hakkımız var ve bızım orgundekıler gıbı arastırma odevımız, sınavlarımız vs vs . sanısımız yok 7 derse evde calışarak 6 dersımı verdım 1 ders ıcınde onur belgesını kaybetmek ıstemem bu benım hakkım.. hıte saçma değil bence herkez hakettıgını almalı butunlemeye gırdım dıe nıye almıyayımkı neden sana saçma geldı anlayamadım dogrusu??
Saçma çünkü gelen kağıtta okulumuzun onurlu öğrencileri arasına girdiniz yazıyor büte kalan biri için pekte doğru bir tarif olmuyor ... mesajım özellikle sana değildi zaten uygulamanın saçmalığından söz ettim.. Sana mantıklı gelebilir ama bence çok saçma..

Tepki Skoru
0
Büte kalsaydım ve ortalamam da tutsaydı pekte üzülmezdim açıkcası alamadığım için...

Tepki Skoru
0
Bütünlemenin kolay olduğunu bilmiyordum,hiç tanışmayayım zaten bütünlemeyle:)ben finalle aynı zorlukta olduğunu düşünmüştüm,daha neler öğrenicez:)sağol tuba...

Tepki Skoru
0
Benim okuduğum dönemde 1 dersten bile bütünlemeye kaldığımızda onur belgesi alamıyorduk. Bana gelmedi.. Bütünlemeye kalan öğrenciye gelip gelmemesi konusunda şunu söyleyebilirim; Gelse ne,gelmese ne! Onur belgesi bana çok komik geliyor. Ne yahu bu ilkokuldaki takdir,teşekkür belgesine çevrilmiş. Son sözüm; "ONUR BELGESİ HİÇ BİRŞEY AMA MEZUNİYET ORTALAMASI HERŞEY"....

Tepki Skoru
0
Ben bu belgeleri almak istediğimi hep belirtiyorum,asıl amacım tabi notlarımı yüksek tutmak ilerisi için,zaten notların yüksekse otomatikman gelir bu belgeler,yine de ben şimdilik komik olduğunu düşünmüyorum,bu benim fikrim,ben bir kere almak isterim en azından,belge almak hoş birşey,herkes alamıyor neticede,evet çok ama çok önemli değil belki ama,belgelerden ziyade başarı ortalamasının daha önemli olduğunu düşünüyorum,evet bende özel bir çaba harcamam,çabam notlarımı yüksek tutmak için olur...bu şimdiki düşüncelerim belki mezun olunca bana da komik gelebilir:))fikirlerim değişkendir...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar not ortalamanıza nerden bakıyorsunuz.Nasıl bakabilirim bilgi verebilirmisiniz.Şimdiden teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ilk anda onur belgesini aldığına çok seviniyosun yalnız hiç bir işine yaramıycak ben de aldım diplomalar ve sertifikalarım arasında duruyor öyle...

Tepki Skoru
0
ya mezunum ve 3 tane onur belgem var hiç bir işe yaramıyooo:Sboşuna ortalama yaptım sanırım:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle