Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Önlisanslı arkadaşlara kocaman bir müjde:)

Tepki Skoru
0
müjdeli haber
arkadaşlar bu yazıyı üyesi olduğum okul öncesi sitesindeki arkadaş yazmış
Arkadaşlar Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürü REMZİ İNANLI bu hafta okulumuza geldi önlisanslı olarak görev yaptığımızı öğretmen arkadaşım kendi sınıfında (okulu gezme esnasında) bizzat kendisine söyledi ve gerekli evrakları imzaladıklarını müjdeli haberi Mart ayında kesinlikle alacağımızı bildirdi... TÜM ÖNLİSANS MEZUNU ARKADAŞLARIMIZA DUYURULUR

Tepki Skoru
0
ardaşım tam anlayamadım ne gibi müjde açar mısn lütfen

Tepki Skoru
0
Bizim lisans tamamlamamız için çalışma başlatan okul öncesi genel müdürlüğüydü arkadaşlar taslaklar tüm çalışmalar ordan yürütülüyordu remzi inanlı bu çalışmanın onylanması için gerekli olan evrakları imzalamış mart a kadarda tüm gerekli yerler onaylayıp imzalayacak durum bu

Tepki Skoru
0
çok iyi o zaman.bizim okulumzdada bunla uğraşılıyo ne kadar zamandr ne dilekceler yazdık ne imzalar topladık işe yarıyo heralde sonunda.

Tepki Skoru
0
ayy insallah arkadaşlar umarım olur.... büyük bir ümitle beklıyoruz umarım sesimizi duymuşlardır atılan dilekçelerin görüşmelerin çabaların hattı hesabı yok..

Tepki Skoru
0
30 aralikda 2009 da olan gÖrÜŞme nasil oldu acaba bİlgİsİ olan varmi

Tepki Skoru
0
bundan daha güzel bir haber olamaz!inşallah umduğumuz yerlere geliriz..

Tepki Skoru
0
Bişey sorabilir miyim bugun basın acıklaması felan yapılacakdı sonuc ne cıktı bılqısı olan var mı :)

Tepki Skoru
0
SAMANYOLU HABERİ 02..01.2010

Meslek Liseliyi sevindirecek formül

YÖK, 2 yıllık meslek lisesi mezunlarına kendi branşlarında yatay geçiş imkanı getiriyor. Yeni sisteme göre, meslek yüksek okulu mezunu, 2 yıllık eğitiminin ardından 2 yıl daha okursa 4 yıllık lisans diploması alabilecek.Meslek Liseliyi sevindirece

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, “İşyeri Tabanlı Eğitim Sistemi” olarak adlandırdıkları yeni formülle, artık isteyen öğrencilerin 2 yıllık eğitimin ardından aynı branşta 2 yıl daha örgün eğitim alarak 4 yıllık lisans diploması alabileceklerini söyledi. 2 yıllık okuldan mezun olup çalışma hayatına atılanlar ise internet üzerinde uzaktan eğitim alarak lisans eğitimlerini tamamlayabilecekler. Prof. Günay, çalışmaların hızla sürdüğünü, yeni formülün en geç 1 yıl içinde uygulanmaya başlanacağını dile getirdi. Günay, yeni sistemin Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olanlara kendi branşlarında lisans eğitimi için yatay geçiş imkanı vereceğini belirtti. Yeni sistemle, bilgisayar bölümünden mezun bir Yüksek Meslek Okulu mezunu, Bilgisayar Mühendisliğokuyabilecek.

</SPAN>
</SPAN>
</SPAN></SPAN>

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00