Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Önlisanslara dur demek

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar siz ne diyorsunuz geçiş hakkımla falan girmedim ben öss ye evet iki yıllık okudum ama kendi emeğimle geceleri çalışarak ve bizim dgs ile tamamlamamız olanaksız gibi birşeybinde bir çok zor.Biz okula gittik baraj 75 siz aöf de braj kac 50 galiba artı okula gitmek yok asıl sizinki bence daha kolay ama ben söyleyeyim ne bizde ne siz de suç var çünkü madem önlisanslılar atanmayacak ne yapılmalı suana kadar önlisans mezunu olanlara hak çıkmalı,ve iki yıllık çocuk gelişimi bölümü kapatılmalı hepsi dört yıl olmalı.
yanlış biliosun arkadaşım..
aöf de diploma notu diil öss de aldıın puan önemlidir..
ve bu sne her bölümde olduu gibi dşüş yaşanmış ve taban puan 311 dir...tavan puan da 350-360larda bişeydi tam hatrlamıorum..
ha keşke okula gitsem de ben de sizler gibi -yine sölüorum istisnalar oabilir-sadce final ve vize haftalarında çalışsam veya hoca eşliinde ders dinlesem ve biri bana sınavda şu şu konudan soru çıkacak die sölese...
bu arada 2 yıllıklar kapatılmalı diosan bilemem kendin sonuçta okumuşn 2 yıllık okuduun halde bunu diosan bilemicem orasını..
saygılar..

Tepki Skoru
0
şuu düşünceye bakk yaa allah aşkınaa böyle bir hak işletme okuyana iktisat okuyana turizm okuyanlara veriliyordaa çocuk gelişimine niyee verilmiyor...ben önlısans bıtırdım diye 600 tl maaşla çalışırkenn bır sözleşmelıı 1800 mı alacak bu mu hakk söyleyınn....aynıı işi yapmıyormuyuzz dört yıllıkk okuyanlarr cocuklara daha farklı mı davranıyorr..bir de okuyann gençlersiniz yazıkk sizee istediğinzz kadar dilekçee yollayınn bizee bu hakk verildi....

Tepki Skoru
0
inş olmaz benim nişanlımda okulöncesi son sınıfta o üte kaldı diye mezun olamadı o ses çıkarmıyo ama ben patladım ya bu ne haliniz lütfen yaaaaaaaaaa lütfen ses çıkarın bune gevşeklik ...bağırıyom duyan yok aramadığım yer kalmadı sizde arayın açıköğretimi remzi beyi birşeyler yapın elinizden daha geliyorken

Tepki Skoru
1
inş olmaz benim nişanlımda okulöncesi son sınıfta o üte kaldı diye mezun olamadı o ses çıkarmıyo ama ben patladım ya bu ne haliniz lütfen yaaaaaaaaaa lütfen ses çıkarın bune gevşeklik ...bağırıyom duyan yok aramadığım yer kalmadı sizde arayın açıköğretimi remzi beyi birşeyler yapın elinizden daha geliyorken
onların herzaman yaptıklarını yakından takip ettim hazır dilekçe yapıp hepsi o dilekçe ile remzi beye gönderdiler aralarında temsilci seçmişler. o işleri sürekli o yürütüyordu yani anlıyacağınız birlik oldular.bazen konferanslarda dile getirdiler...ben kıskandığım için yazmıyorum ama herkesin önü kapanacak diye üzülüyorum neyse hak eden inşallah atanır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle