Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Önlisans hakkında bilgi alabilirmiyim

Tepki Skoru
0
merhaba ben 29 yaşında evli bir çocuk annesiyim düz lise mezunuydum ikinci liseyi açık öğretim çocuk gelişimi olarak bu yıl tamamlıyorum not ortalamam oldukça yüksek ayrıca ygs ye girdim fakat çok yüksek bir puan alamadım puanım 198.723 bu puanla 2 yıllık çocuk gelişimi kısaca önlisansa kayıt yaptırabilirmiyim? yada önlisans için sadece ygs yeterlimi kaç puanla önlisansa girebilirim? bilgisi olan arkadaşlara yardımlarından dolayı şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
bence hiç önlisans tercih etmeyin 2 yıllıkla hiçbirşey olmuyor biz bile lisans tamamlayabilmek için aylardır bekliyoruz

Tepki Skoru
1
kendi alanınızın 2 yıllık programlarına okuldan aldığınız puanla yerleşiyorsunuz..ygs ile değil ..hemde 2 yıllıklar için öncelik anadolu meslek lisesi mezunlarında ...biizim şansımız daha az yani...
burcu arkadaşımız haklı. bence seneye tekrar şansınızı deneyin...

Tepki Skoru
0
merhaba bende soruyu yönelten arkadaş gibi size bişiler danışmak istiyorum....

ben de 2001 yılı meslek lisesi grafik bölümü mezunuyum fakat kendi mesleğimden artık çok soğudum 2 yaşnda bir oğlum var çalıştığım için ona pek verimli olamadığımı düşünüyorum ve bu sene üniv. sınavına girdim açıköğretim için 173 puanı tutturdum malesef 2. sınav için yetmedi puan... Yıllardır okul öncesi eğitim bölümüne ilgim var sizlerin tavsiyesi 4 yıllık tabiki fakat 2 yıllık için bizlerde başvurabiliyormuyuz.?

Arkadaş düz lise mezunu olduğunu ve 2. lise olarak bu bölümü okuduğunu yazmış ama ben malesef 2. lise okumadım yinede başvurabilirmiyim 2 yıllık... ayrıca açıköğretim olarak bölümünüz mevcut mu ? yoksa 2 yıllık örgün eğitim olarak mı var ?

teşekkürler...

Tepki Skoru
1
merhaba bende soruyu yönelten arkadaş gibi size bişiler danışmak istiyorum....

ben de 2001 yılı meslek lisesi grafik bölümü mezunuyum fakat kendi mesleğimden artık çok soğudum 2 yaşnda bir oğlum var çalıştığım için ona pek verimli olamadığımı düşünüyorum ve bu sene üniv. sınavına girdim açıköğretim için 173 puanı tutturdum malesef 2. sınav için yetmedi puan... Yıllardır okul öncesi eğitim bölümüne ilgim var sizlerin tavsiyesi 4 yıllık tabiki fakat 2 yıllık için bizlerde başvurabiliyormuyuz.?

Arkadaş düz lise mezunu olduğunu ve 2. lise olarak bu bölümü okuduğunu yazmış ama ben malesef 2. lise okumadım yinede başvurabilirmiyim 2 yıllık... ayrıca açıköğretim olarak bölümünüz mevcut mu ? yoksa 2 yıllık örgün eğitim olarak mı var ?

teşekkürler...
2 yıllık çocuk gelişimi bölümü için öncelik her zaman kml çocuk gelişimi bölümü mezunlarındadır ve kontenjanların tamamamınıda çocuk gelişimi mezunları doldurmaktadır .
Fakat özel üniversitelerde de çocuk gelişimi bölümü var düz lise mezunu olupta yerleşen birçok öğrenci var çünkü özel üniversite olduğu için pek tercih edilmiyor. sizde tercih ederseniz eğer büyük ihtimalle yerleşirsiniz fakat devlet üniversitesi imkansız.
AÖF olarak 4 yıllık okulöncesi öğr bölümü mevcut fakat kml çocuk gelişimi mezunu olmak gerekiyor.

Tepki Skoru
0
mrhabalar,ben 29 yaşındayım 2003 kml çocuk gel mezunuyum(ikinci lise) ygsden 215 aldım sanırım ek puanlı 290 falan olur iki yıllık çocuk gel istiyorum yerleşme sansım varmı acaba yaş ve mezunuyet yılı önmeliymiş.sınavsız gecis kalkarsa yerlesebilirmiyim.tessekkürler.puanla alan üniversiteler neresidir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle