Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Önlisans 2+2 kabul edilmiş doğru mu?

Tepki Skoru
0
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR A.Ö AÇILIYOR EYLÜL AYINDA KAYIT YAPTIRABİLCEZ.BANA GELEN MESAJ ÜZERİNE SİZE BU HABERİ VERİYORUM İŞTE MESAJ
"arkadaş buğün çakabey okullarının düzenlediği br seminerde remzi inanlı bey ile görüştük,kararın cıktıdığını çok yakın bir zamanda resmi tören ile imzaların atılaçağını söleydi.hepimize geçmiş olsun,artık gözümüz aydın eylül ayında hepimizin yerlerinin hazır oldugunu söyledi...2+2 yapma fırsatımız çıkmıştır...."

Tepki Skoru
0
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞLAR A.Ö AÇILIYOR EYLÜL AYINDA KAYIT YAPTIRABİLCEZ.BANA GELEN MESAJ ÜZERİNE SİZE BU HABERİ VERİYORUM İŞTE MESAJ
"arkadaş buğün çakabey okullarının düzenlediği br seminerde remzi inanlı bey ile görüştük,kararın cıktıdığını çok yakın bir zamanda resmi tören ile imzaların atılaçağını söleydi.hepimize geçmiş olsun,artık gözümüz aydın eylül ayında hepimizin yerlerinin hazır oldugunu söyledi...2+2 yapma fırsatımız çıkmıştır...."
evt bende bu haberı faceden okudum hayırlısı inşş hele bir resmı açıklama çıksında işte ozman sevinicez.

Tepki Skoru
0
ayrıca bize bu hakkı tanınmasına karşı çıkan lisans mezunlarını anlamıyorum. Hiç birimiz kolay yolla okumadık sınavsız geçişlerde öss puanı ve gene okul puanlarımız değerlendirilerek yerleştirildik ayrıca ön lisans programların sıkıştırılmış yogun bir eğitim temposu içinde ilerliyor. EĞER lisans programlarındaki derslerle bizim önlisans ta aldıgımız derslere bakıp karşılaştıracak olursanız sadece 3-5 farklı dersın alınmadıgını görüceksiniz. Yanı aldıgımız eğitim hiçte hafife alınıcak gbi değil ve hiçte düşündüğünüz gibi kolay yolla biryerlere gelmiyoruz. Hepimizin başarısı ve emeği ortada . İster lisans mezunu ister önlisans mezunu olalım sonuçta hepmizin tek amacı okulöncesi döneminde 0-6 yaş çocuklarına en iyi , en dogru eğitimi verebilmek ve onları ilkokul dönemine ve hayata en iyi şekilde hazırlamak..

Tepki Skoru
0
Remzi Bey ile arkaaşım seminerin yemek arasında özel olarak sohbet etti ve 15 güne kadar Remzi Bey 2 imzanında atılıp bize açıklama yapılacağını belirtti daha bence sevinmeyeli 2+2 fırsatı çıktı demeyelim resmi yazıyı görmeden:)

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar önümüzdeki eylül ayında kayıt yaptırabilcezmi bilgisi olan v ar mı acaba?

Tepki Skoru
0
geçkdenn bu dydukalrm doğrumu yabii bzde ttmmlayabilioruz muu seneye kesnn mii inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaa ne olrr doğruu olsunn......

Tepki Skoru
0
bende 3 gün önce açık öğretime sordum yok öle bişi dediler yıkıldım çok üzüldüm bir an önce gerçek olsun artık devam etmek istiyorum sıkıldım şuan çalışıyorum biyandan okumak istiyorumn off bu sene olsun ya

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende önlisans mezunuyum 4 yıldır meb de üzretli olarak çalıştım bu sene özel denemek istedim ama para konusunda çalışma saatlerine göre çok cimri ve uyanık davranıyorlar inşallah açılır özel anaokullarında çalışmak bana göre değil sabırsızlıkla bekliyorum

Tepki Skoru
0
Inanın çok mutlu oldum arkadaşlar hepimizin adına martın 3. Haftasında açıklanacak olan resmi yazıyı nasıl öğreneceğiz?

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben bısey anlamadım ya bı kabul olmus bı olmamıs dıyolar bu nedır anlamadım ya kesın bısey bılen yokmu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inşallah kabul olur.çünkü sınıf öğretmenleri ve birsürü branş 60 saatlik kurs alıyorlar.ücretli çalışacaklar.burası türkiye kadroluda atarlar.siz bu işin içindesiniz.emekleriniz var.inşallah kabul olmuştur.

Tepki Skoru
0
keske boyle bır sey olsa ama bence cok umutlanmayı çok ınsan artık yavas yavas umutlarını yıtırıyor bu konuda cok uzucu:(

Tepki Skoru
0
Bende bu sene mezun oldum önlisanstan. şu an 2.sınıfta okuyan bir arkadaş var. Onlara okulda duyuru yapmışlar program kabul edildi diye ama net olarak öğrenmek lazım

Tepki Skoru
0
ya hanı mart ayında bı resmı yazı yayınlanacaktı hep oyalamaca arkadaslar acıkcası ben ınsanmıyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle