- Tepki Skoru
- 47
OKULUMUN İHTİYAÇLARI VAR 2007 BAHAR DÖNEMİ KAMPANYASINI
açmış bulunuyoruz.İhtiyaç sırasına göre
açmış bulunuyoruz.İhtiyaç sırasına göre
big_BLUE' Alıntı:izzetöğretmen' Alıntı:mustafadime' Alıntı:papatyammm84' Alıntı:minee' Alıntı:zülale' Alıntı:esmaogretmen' Alıntı:Hocalarımızın sınıflarına yardım yapılacaktır.
Okulunun ihtiyaçları olan arkadaşlarımızın "okulumun ihtiyaçları var" konusuna mesaj yazmaları gerekmektedir.
Katkıda bulunmak isteyen arkadaşlarımız çıkardığımız kitabı alarak veyahut sadece yardımda bulunmak amacıyla para yatırarak destek olabilirler.
PTT : 1114015
İŞ BANKASI : 2021 - 0436392
ZİRAAT BANKASI:0744 00035911(Ziraat bankasını i internetten kontrol edemediğimiz için parayı yatırınca lütfen özel mesaj veya e-mail atınız)
HSBC BANK:5504 7259 3914 4178 -Hsbc Ödeme Noktalarından da Yatırabilirsiniz.
Not: Örneğin 15 kitap + 5 ytl yardımda bulunduysanız açıklama kısmına kitap+ yardım
Veya sadece yardımda bulunmak isterseniz : Örnegin 10 ytl yardımda bulundunuz açıklama kısmına sadece okullara yardım yazdırınız.
İlgi ve desteğinizin ilk dönemkinden daha fazla olacağını ümit ediyor saygılar sunuyorum...
İhtiyaç sahibi okulların http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=386&page=last adresine okullarını eklemeleri gerekiyor.