Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OkulÖncesİ atama durumu seneye ne olcak

Tepki Skoru
0
nasıl yani hocam şuan atanamyan mezun sayısı 5000 mi?seneye nasıl tüm mezun 6000 oluyo.o kadar örgün mezunu ve aöf mezunu olacak. seneye sadece 1000 yeni mezun olup toplam 6000 mezun mu diyosunuz.yoksa şuan 5000 seneyede 6000 toplam 11000 mezun mu?ayyyy başım döndü.
hocam cevap verin lüfen...:36_15_4:

Tepki Skoru
0
seneye okul öncesi örgün eğitimde mezun : 2345 kişi olcak
açıköğretim: maksimum : 2000 ( 1500 ü ancak mezun olur)
eh şurdan burdan : 2000

toplam 6000 olur ya da olmaz

tabi bu sene kalan 5000 kiş biitirilirse

Tepki Skoru
0
seneye okul öncesi örgün eğitimde mezun : 2345 kişi olcak
açıköğretim: Maksimum : 2000 ( 1500 ü ancak mezun olur)
eh şurdan burdan : 2000

toplam 6000 olur ya da olmaz

tabi bu sene kalan 5000 kiş biitirilirse
saĞolun hocam.1 derssten dolayi mezun olamadim.seneye acaba bİzlere yer kalicakmi onun endİŞesİ İÇİndeyİm.atananlar adina Çok sevİndİm ama.32 İl pİlot ama pİlot İl diŞinda her yere atama oldu.

Tepki Skoru
0
Evt asil konu bu pİlot bÖlgelerİn diŞin da o kadar Çok atama oldukİ.ben karamanliyim karamana 70 atama yapildi pİlot olmasina raĞmen ama pİlot olmayan bazi bÖlgelere karamandan daha Çok atama yapildi İŞte asil kafami kurcalayanda bu ya seneye oralarin zorumlu olduĞunu dÜŞÜnÜrsek bİle saten alim yapildi nereye alim yapacak ben anlamiyorum

Tepki Skoru
0
evet hocam pilot illerde alım okadar çok yapılmadı neden acaba bende merak ediyom genellikle doğu tarafında açık var diye gösterildi bununda açıklaması kanımca usta öğreticilik kalktı diye öçünkü doğuda hep lise liler çalışıyodu

Tepki Skoru
0
Sosyalcİ buraya da bakin. Bİz merak edİyoruz.pİlot İllerİn diŞinda her yere atandi boŞ yer kalmadi dİye dÜŞÜnÜyorz.

Tepki Skoru
0
Sosyalcİ buraya da bakin. Bİz merak edİyoruz.pİlot İllerİn diŞinda her yere atandi boŞ yer kalmadi dİye dÜŞÜnÜyorz.
hayır hocam..net bilgim var..
170000 usta öğrtici muhabbetiyle evet bütün okullar açılmıştı ama 10000 nde düşürdüler
örneğin aksarayda 93 tane okul açık gösterilmişti....en son alımda 70 e düşürdüler....

daha da fazlası bile var..
hiçbir sıkıntı yok...bu dediklerimi yazın

Tepki Skoru
0
hayır hocam..net bilgim var..
170000 usta öğrtici muhabbetiyle evet bütün okullar açılmıştı ama 10000 nde düşürdüler
örneğin aksarayda 93 tane okul açık gösterilmişti....en son alımda 70 e düşürdüler....

daha da fazlası bile var..
hiçbir sıkıntı yok...bu dediklerimi yazın
bütün iller hep sayıyı eksiltti...

Tepki Skoru
0
Evt asil konu bu pİlot bÖlgelerİn diŞin da o kadar Çok atama oldukİ.ben karamanliyim karamana 70 atama yapildi pİlot olmasina raĞmen ama pİlot olmayan bazi bÖlgelere karamandan daha Çok atama yapildi İŞte asil kafami kurcalayanda bu ya seneye oralarin zorumlu olduĞunu dÜŞÜnÜrsek bİle saten alim yapildi nereye alim yapacak ben anlamiyorum
pardon hocam aksaray değil karamandı evet

Tepki Skoru
0
kasım ve şubatta kalanlar temizlenir hocam..bu yıldan kimse kalmaz onu da ekleyeyim....YAZIN BUNU KENARA

Tepki Skoru
0
ama en az 5000 atama seneye olur..dolayısyla mezunların %80 i atanır
HADİ BAKALIM HOCAM UMUT VERDİNİZ BİZLERE.5000 ATAMA DİYOSUNUZ.SENEYE TOPLAM 6000 MEZUN DEMİŞTİNİZ DAHA ÖNCE.BU DURUMDA ÇOĞUMUZ ATANIRIZ.ÇOK İDDALI KONUŞUYONUZ.İNŞALLAH HAKLI ÇIKARSINIZ:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
5 sene okul öncesi branşından alımda hiç problem olmayacakmış en fazla bizden alacaklarmış önümüzdeki yılda hemen hemen bütün illerde zorunlu olacak

Tepki Skoru
0
ben açıköğretimde okulöncesi bölümününde olmasına karşıyım. Aynı kefeye konmak istemiyorum. Okurken bizim çektiğimiz zorlukları çekmediler. bi öğrenim bursu borçları olmadı. Şimdide kpss için zorluk çekmeden atandılar. Ben 76 puanla sözlemeli olarak çalışıyorum. Bu 3. yılım. Batıda şartları zor olan bir köyde çalışıyorum. 51 puanla manisanın ve çanakkalenin güzel yerlerine atanmışlar. Arada nekadar çok puan farkı var. Benim sözleşmeli olarak çalışmam hakmı? Yazık benim yılımda atananlara. şuan kadro bile 72 ye düşmüş. Devlet bunun hesabını yapmasını hiç mi bilmiyor.

Tepki Skoru
0
arkadaşım 48 puanla 90 puan diorsun da niye diorsun bunu bakanlık atadı bizde elimize geçen fırsatı değerlendirdik, bunda suç kimin,nerde yani çok merak ediorum. Atandığm okulda sırf puanım yüzünden sorun yaşayacaksam bıraktım alın sizin olsun sözleşmenizde okulunuzda!! madem o kadar salağız buraya kadar nasıl geldik üniversiteyi nasıl bitirdik? benm puanımda 48 çalışamadım hazırlanamadım adam gibi, sonuç ortada!! lütfen artık... bu puan işi canımızı sıkmaya başladı
Hala suçun kimde olduğunu anlayamaman çok ilginç bunca yazılana rağmen...Kimse sizi suçlamıyor. Adaletsizliği yapan heralde siz değilsiniz hükümet...Bu puan işinden de bizim kadar canınız sıkılamaz heralde..Emek vermediğinizi siz kendiniz söylüyosunuz...Gece gündüz emek verip te maddi manevi sarsılanlarsa biziz...Sonuçta bulunduğumuz yerlerde belli...Bence susup sevincinizi yaşayın...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle