ArkadaŞlar belkİ benİmkİ bencİllİk ama seneye puanlar tekrar yÜkselİrmİ? Ben dİyorum bu kadar atama yapildi seneye kİmİ alacaklar.bİz 4 sinif ÖĞrencİsİyİz aÇikÇasi umudum kalmadi hİÇ .atanan arkadaŞlarada hayirli olsun .darisi baŞimiza
benim tahminim, nasıl ki 2009-2 ilk atananlara haksızlık yapıldı aynı şekilde sonraki atananlara da haksızlık yapılmış olduArkadaŞlar belkİ benİmkİ bencİllİk ama seneye puanlar tekrar yÜkselİrmİ? Ben dİyorum bu kadar atama yapildi seneye kİmİ alacaklar.bİz 4 sinif ÖĞrencİsİyİz aÇikÇasi umudum kalmadi hİÇ .atanan arkadaŞlarada hayirli olsun .darisi baŞimiza
bana göre, okulöncesi öğretmenliği bir zamanlar matematik ve ingilizce öğretmenliklerinin yaşadığı parlak dönemlerini yaşıyor, birkaç sene sonra diğer branşların durumuna düşmesi ihtimal dahilinde
yapılması gereken şey, öss kontenjanların düşürülmesi belki ama diğer hiçbir branşta uygulanmayan şey okul öncesinde de uygulanmaz[/QUOAKSİNE KONTEJYAN SAYISI YÜKSELDİ.BU YIL AÖF 2600 YAPTI ARTIK O KADAR MEZUNU NE YAPCAKLAR BİLMİYORUM.BENİM SENEYE UMUDUM KALMADI 4 YIL SONRASI?
YAPILCAK ŞEY BELLİDİR, KPSS PUANI YÜKSEK OLAN KAZANIR, KAÇ YILINDA MEZUN OLDUĞUNUZUN BIR ONEMI KALMAZ O ZAMAN, 2009 LULAR NASİPLİYDİbana göre, okulöncesi öğretmenliği bir zamanlar matematik ve ingilizce öğretmenliklerinin yaşadığı parlak dönemlerini yaşıyor, birkaç sene sonra diğer branşların durumuna düşmesi ihtimal dahilinde
yapılması gereken şey, öss kontenjanların düşürülmesi belki ama diğer hiçbir branşta uygulanmayan şey okul öncesinde de uygulanmaz[/QUOAKSİNE KONTEJYAN SAYISI YÜKSELDİ.BU YIL AÖF 2600 YAPTI ARTIK O KADAR MEZUNU NE YAPCAKLAR BİLMİYORUM.BENİM SENEYE UMUDUM KALMADI 4 YIL SONRASI?
DOKTORLUKTA DA TUS VAR, HERYERDE SINAV VAR, SINAVSIZ OLMUYOR
Arkadaşım iki üç sene puanlarda çok değişim olmaz heralde daha ihtiyaç var çünkü heryerde zorunlu değil.ArkadaŞlar belkİ benİmkİ bencİllİk ama seneye puanlar tekrar yÜkselİrmİ? Ben dİyorum bu kadar atama yapildi seneye kİmİ alacaklar.bİz 4 sinif ÖĞrencİsİyİz aÇikÇasi umudum kalmadi hİÇ .atanan arkadaŞlarada hayirli olsun .darisi baŞimiza
Arkadaşım iki üç sene puanlarda çok değişim olmaz heralde daha ihtiyaç var çünkü heryerde zorunlu değil.
arkadaşım 48 puanla 90 puan diorsun da niye diorsun bunu bakanlık atadı bizde elimize geçen fırsatı değerlendirdik, bunda suç kimin,nerde yani çok merak ediorum. Atandığm okulda sırf puanım yüzünden sorun yaşayacaksam bıraktım alın sizin olsun sözleşmenizde okulunuzda!! madem o kadar salağız buraya kadar nasıl geldik üniversiteyi nasıl bitirdik? benm puanımda 48 çalışamadım hazırlanamadım adam gibi, sonuç ortada!! lütfen artık... bu puan işi canımızı sıkmaya başladıbenim tahminim, nasıl ki 2009-2 ilk atananlara haksızlık yapıldı aynı şekilde sonraki atananlara da haksızlık yapılmış oldu
örneğin, biyoloi kimya öğretmenlikleri için 90 küsür puanlar gerekiyor, kadrolar dolduğunda ve ihtiyaç azaldığında ister istemez puanlar yükselecektir
öyle bir zaman olacaktır ki 48 puanla atanmış biriyle 90 puan almış biri aynı okulda görev yapabilir (zaten halıhazırda böyle durumlar sözkonusu)
yani pilot illerin sayısının artmasına bağlı olarak öğretmen ihtiyacı bir nebze artar.ama alım bu kadar olmaz.bu sene baya alım yapıldı.usta öğreticlik iptal olunca açık mecburen bu şekilde alım yapılarak kapatıldı.ama seneye daha az olacağı için çalışıp yüksek puan almak sizin için daha iyi olur kanaatimce.ArkadaŞlar bİz Şİmdİ gİren arkadaŞlara herhangİ bİr sÖzÜmÜz yok.sİzİn Şansiniza bÖyle denk geldİ gİrdİnİz sonuÇta bİze denk gelse yok ben yÜksek puan alipta gİrecem demeyecektİk tabİkİ bİzde deĞerlendİrİrdİk.benİm dÜŞÜncem bu kadar alim yapildi seneye yer kaldimi?onu dÜŞÜnÜyorum.tekrardan atananlar hayirli olsun
zaten kaç mezun olacak ki 10000 bin olsun..mezun olan hemen hemen herkes atanacak bundan sonrahocam açık hemen kapanmaz ama yine alım ii olur ama eskisi gibi 10 bini bi kerde asla almaz .şimdi okulöncesi zorunlu diyorla zorunludan kasıt ne her okulda okulöncesimi olucak yada birinci sınıf ne kadarsa okadar anasınıflarımı okulda açılacak ben bunuda merak ediyom
zaten kaç mezun olacak ki en fazla 7000 bin olsun..mezun olan hemen hemen herkes atanacak bundan sonrayani pilot illerin sayısının artmasına bağlı olarak öğretmen ihtiyacı bir nebze artar.ama alım bu kadar olmaz.bu sene baya alım yapıldı.usta öğreticlik iptal olunca açık mecburen bu şekilde alım yapılarak kapatıldı.ama seneye daha az olacağı için çalışıp yüksek puan almak sizin için daha iyi olur kanaatimce.