Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okulöncesi 24 ilde daha zorunlu oluyor toplamda zorunlu iller 56 çıkıcak

Tepki Skoru
0
okulönceci mezun kalmazsa sınıf öğretmeni alacaklarını anladık tamam da bu taban puanın 70 olacağını nerden duymuş arkadaşınız,bu konuda bişey söylenmedi henüz,taban puan konusunda şu kadar olur diyemeyiz,eylül atamasındaki zorunlu il sayısına 24 il daha katıldı ve artık düşünün zorunlu il sayısı artınca okulöncesine verilen kontenjanda bu oranda artar ve taban puan 70 olmaz bence[/QUOTE

Bencede 70 olmaz fakat arkadaşı demişki kabul edeyim mi geçeyim mi bu bölüme ne dersin tercih yapayım mı? onların biz atanmadan bu şekilde düşünmeleri ve onları atamaları çok yanlış olur.... İşallah asılsız dır bu duyum... Meb okulöncesi öğretmenleri durupta sınıfçıları atamaz heralde...

Tepki Skoru
0
okulönceci mezun kalmazsa sınıf öğretmeni alacaklarını anladık tamam da bu taban puanın 70 olacağını nerden duymuş arkadaşınız,bu konuda bişey söylenmedi henüz,taban puan konusunda şu kadar olur diyemeyiz,eylül atamasındaki zorunlu il sayısına 24 il daha katıldı ve artık düşünün zorunlu il sayısı artınca okulöncesine verilen kontenjanda bu oranda artar ve taban puan 70 olmaz bence[/QUOTE

Bencede 70 olmaz fakat arkadaşı demişki kabul edeyim mi geçeyim mi bu bölüme ne dersin tercih yapayım mı? onların biz atanmadan bu şekilde düşünmeleri ve onları atamaları çok yanlış olur.... İşallah asılsız dır bu duyum... Meb okulöncesi öğretmenleri durupta sınıfçıları atamaz heralde...
bizim bölümü aşalayanlar bizi dadı olarak görenler akşama kadar resim yaptırıp oyun oynatıyorsunuz deyip küçümseyenler şimdi bizim bölüme geçmeye çalışıyorlar,evt bende duydum okulöncesi mezunu yetersiz kalırsa sınıfcıları alcaklarını ama öncelik bizim,otursun oturduğu yerde o arkadaşınız,biz nasıl kalkıpta sınıf öğretmenliğine veya başka bi branşa geçmiyorsak onlarda bu duyarlılığı göstermeli,sınıfcıları bizim bölüme almaları bile sağlıklı bi düşünce değil bence,herkes kendi branşını yapmalı,madem açığı mezunlarla kapatamıcaklarını düşünüyorlar ozaman bütün mezunları kpsssiz atasınlar,ne diye başka bölümlerden alım yapılacak böyle bi saçmalık olamz ama burası türkiye oluyor malesef:((

Tepki Skoru
0
Bende ondan korkuyorum Burası türkiye ne yapacakları belli olmaz...

Tepki Skoru
0
gittiğim dersanede yeni mezun sayısı çok,ben meslek lisesi çıkışlı olarak matematikten anlayamıyorum ama derslere giriyorum ama herkes çatır çatır matematik çözerken benim konuyu anlamamam benim canımı çok sıkıyor,yapabilmek için çaba sarfederken öbür dersleri ihmal edermiyim diye kaygılanıyorum,acaba yapabildiğim derslere mi yoğunlaşayım yoksa matematiğin üzerinede gideyim mi diye endişelerim var,off sınava az kaldı ya sanki bütün bildikleri birbirine karışıcakmış gibi oluyorum bazen
arkadaşım korkma bu bölüm mezunuyuz ve bu sene bu iş öyle yada böyle olacak sıkma canını bende yapamadığım için matematiğe giriyorum hatta bugün sinirim bozuldu dersaneyide bıraktım ne yapayım sağlığım bozuldu ya ne olacaksa olsun artık biri çıkıp bişeyde çıklamıyo

Tepki Skoru
0
girmiyorum diyecektim matematiğe gerçekten atacam tutarsa tutar ne yapayım artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sıkmayın canınızı hepimiz aynı durumdayız dersaneye gitmiyorum evde çalışıyorum sadece matemetikmi çoğrafya tarih ölçme değerlendirme hep zor psikolojimiz öyle bozulmuş ki inanın bana dün çözdüğüm sorularda gelişim psikolojisini bile doğru dürüst yapamadım kafamı veremiyorum her gün bir haber

Tepki Skoru
0
ya hocalarım baharmı gelmiş bune gevşeklik Allah aşkına kendinizi toplasanıza benim sınıfımdada mat yapmayan arkadaşlarım var ama maş çok azimliler ve sözleşmeli olup ben gibi dersaneye gidenlerde var lütfen gevşmeyin ve çalışın

Tepki Skoru
0
ya hocalarım baharmı gelmiş bune gevşeklik Allah aşkına kendinizi toplasanıza benim sınıfımdada mat yapmayan arkadaşlarım var ama maş çok azimliler ve sözleşmeli olup ben gibi dersaneye gidenlerde var lütfen gevşmeyin ve çalışın
gevşeyen falan yok hocam ne gevşemesi,gevşesek zaten bu kadar kafaya takarmıydık,amann der geçerdik,ama bizler durumuzu arz ediyoruz burda aynı sorunu yaşayan varmı diyerek bu çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz matematiğe nasıl çalışabiliriz nasıl daha başarılı olabiliriz diye,ben coğrafya,tarih yapıyorum eğitim bilimlerindede sorun yok Allaha şükür,ama şunu söyleyeyim matematik yapamıyorum,sözel derslerde sürekli soru çözüyorum soru çözerek konu daha iyi kavranılıyor,konu tekrarı yapmayınca sanki herşey unutulup karıştırılacak gibi geliyor tek endişem bu benim,sen ne gevşekliğinden bahsediyorsun şu halimize baksana,kafayı yemek elde değil

Tepki Skoru
0
hocam beni yanlış anladın herhalde kusura bakma anlıyabiliyorum sizi kendinizi fazla sıktığınız için söyledim ne kadar olumsuz düşünürseniz öyle olur matematiği nasıl halledicen alıcaksın eline fem ygs kitabı onla çalışacan şahsen ben öyle başlamıştım hiç yapmaıyodum önce önyargılarımı yendim şimdi çok şükür 15 üzeri yapabiliyorum sizde yaparsınız ama önyargılarınızı yenin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sakin olun.bizleri mecburen atayacaklar.madem açık çok bizlerialmak zorundalar.

Tepki Skoru
0
inşallah arkadaşım dediğin gibi olur da hepimiz bu işkenceden kurtuluruz

Tepki Skoru
0
sınıfçıları almak nerden çıktı.yok öyle bişey ben tam 1 yıldır hergün her haber ve memur sitesini dolaşıyorum böyle bir haber okumadım. buda nerden çıktı.

Tepki Skoru
0
32 ilde mecbur olunca 15000 atama yaptılarsa yine yapmak zorundalar .ama atanmak için ücretli çalışmayalım. biraz sabırlı olalım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle