Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okullar erken açılırsa!!!

Tepki Skoru
1
okullar erken açıldığı takdirde seminerlerde yapılması gereken ön hazırlıkları ne zaman yapacağımız konusunda fikri olan varmı arkadaşlar.gittiğimizde sınıflar hazırlanmamış,hatta hangi öğretmen hangi sınıfta olacak o bile belirlenmemiş olacak.

Tepki Skoru
0
yasemincim okadar haklısın ki ama en azından evde biraz hazırlık yapılabilir idycem ama bu da ne kadar yapılabilir bilmiyorum ne yaptıkları belirisiz hiç düşünmüyor sayın büyüklerimiz.... hatta bide benim gibi hala okulu belli olmayıp ;tayini okullların açılmasına yakın açıklanacaklar var....ne evimi taşıtabildim ne düzenimi kurabildim hiç istemezdim okulun ilk günü izin kullanmak ama mehil muddetimi kullancam

Tepki Skoru
0
sene başlarında yaşanan bu belirsizlik beni de çok geriyo.. tatile girdiğimizde sınıfta tadilat yapılacak diye herşeyi kolilere doldurmuştum.. tadilat gerçekleşti mi bilmiyorum ama okulun ilk günü hazır bir sınıf ortamım olmayacağı kesin.. :(

Tepki Skoru
0
benim de sınıfım hazır degil,hersene oldugu gibi esyaları sınıfı toplamıstım,şimdi hangi arada sınıfı düzenleyip çocukları sınıfa alacagım bilemiyorum.duydugum ilk günden beri çok gerginim.ilk 2 gün sınıfı düzenlemekle gecer heralde,bu nedenle çocukları sınıfa bu iki günde almamayı düşünüyorum.siz nasıl bir yol izleyeceksiniz arkadaşlar.fikirleriniz neler...

Tepki Skoru
0
ben ilköğretimde çalışıyorum. yardımcım da yok.. ilk gün velilerin gelmesini beklemekten ve okulda karşılaşacağım manzarayı paylaşmaktan başka çarem olmayacak maaslesef.. :(

eğitim-öğretime uygun bi sınıf ortamı düzenlemek tek başına çok zor.. o yüzden velilerden yardım almayı düşünüyorum.. ancak bu şekilde kısa bi zamanda hazırlanabilirim..üstelik yaz tatilinde kayıt için gelenleri 1 eylül de tekrar gelin, kayıtları anasınıfı öğretmenimiz alacak diyerek göndermişler.. bir de kayıtlarla uğraşıcam.. oysa gitmeden önce kayıtlar için gerekli ön hazırlığı yapmıştım.. idare sadece evrak alacaktı ama onu da yapmadıklarını telefondan öğrendim...

benim için zor bi başlangıç olacak.. herkese şimdiden kolaylıklar dilerim...

Tepki Skoru
0
ben ilköğretimde çalışıyorum. yardımcım da yok.. ilk gün velilerin gelmesini beklemekten ve okulda karşılaşacağım manzarayı paylaşmaktan başka çarem olmayacak maaslesef.. :(

eğitim-öğretime uygun bi sınıf ortamı düzenlemek tek başına çok zor.. o yüzden velilerden yardım almayı düşünüyorum.. ancak bu şekilde kısa bi zamanda hazırlanabilirim..üstelik yaz tatilinde kayıt için gelenleri 1 eylül de tekrar gelin, kayıtları anasınıfı öğretmenimiz alacak diyerek göndermişler.. bir de kayıtlarla uğraşıcam.. oysa gitmeden önce kayıtlar için gerekli ön hazırlığı yapmıştım.. idare sadece evrak alacaktı ama onu da yapmadıklarını telefondan öğrendim...

benim için zor bi başlangıç olacak.. herkese şimdiden kolaylıklar dilerim...
gerçekten işiniz benimkinden daha zor.ben kayıt işiyle ugraşmayacagım en azından.bende tek ögretmenim ve yardımcı olacak kimsede yok ne yazıkki.ve bebek bekliyorum daha çok yeni ve ben okulun ilk günleri yaşayacagım stresi düşünüp çok endişe ediyorum.inşallah herşey yolunda gider ve sorun çıkmaz.hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öğretmenlikte 3. yılım olucak bu yıl diğer yıllarımda usta öğretici olduğum için hep geç yapıldı atamam hep başkalarının düzeninin üstüne geldim. kendi düzenimi kurmak dağınık sınıfı nasılsa gidicem deyip dahada dağıtan öğretmenlerin dağınıklarını toparlamakla (biraz karışık oldu halimi düşünün) geçti. ilk hafta çocuklar neler yapıyo ilk hafta kaç saat kalıyolar okulda bunları bilmiyorum artık şu düzen temizlik de sıkıyo beni karmaşa çıkıcak die korkuyorum eşyalar çocuklar veliler.offff :(

Tepki Skoru
0
Ben kadrolu değilim 3 yıldır da aynı okulda görev yaptım. Bizim okul sınıflarımızı bize hazır badanalı düzenlenmiş temiz halde teslim ediyor, kayıtlarla da idare ilgileniyor. Direkt eğitime başlayabiliyoruz eksikler olsa bile bir karışıklık olmuyor. Sınıfımın durumunu görmek için her sene bir hafta önceden giderim yapılacak ne varsa süs düzenleme gibi şeyleri yapıyorum. Toplantı yapıyoruz önceden bazı konularımızı belirlemiş oluyoruz. Bunlar olmazsa dediğiniz gibi arkadaşlar zor bir başlangıç olur, herkese verimli güzel bir eğitim yılı dilerim.

Tepki Skoru
0
Bende aynı endişeleri taşıyorum ama böyle olursada 1-2 gün erken yani ağustos sonu okula gidip düzenlemeyi düşünüyorum başka çaremiz yok Hepimize hayırlı bir eğitim yılı olsun inşallah

Tepki Skoru
1
fedakarlık tamam da bununla ilgili yasal düzenleme nedir bilmek lazım.ya seminerleri çektik 1 hafta öncesine denmeli ya da en azından 2 gün yalnızca sınıflar görülüp ihtiyaçlar belirlenecek daha sonra eğitim öğretim başlayacak denmeli .biz fedakarlık yaptıkça normali buymuş gibi muamele görmeye başlamıyormuyuz.bize okul yönetiminden ne telefon ne bilgilendirme hiç bir haber yok bekliyoruz bakalım nelerle karşılaşıcaz.canım arifeciğim hazılığı evde mutlaka yapacağız da sınıfları 3-6 yaş arası olan okullar var sınıfımız belli olmadan nasıl olacak valla kafam karıştı.düzensiz bir başlangıç olacak bu da insanı geriyor.

Tepki Skoru
0
benim sınıf yeni düzenlendi eski kirli dolaplar falan var .sınıfta doğru dürüst materyal de yok.temizliyecek biri tutulacakmış bekliyorum işte.çok sıkıcı bu ile atandığımdan beri üçüncü okulum (üç yılda)üçünüde baştan yaptım hep.ben ne zaman şöle düzenlenmiş bi sınıfa gidicem.

Tepki Skoru
0
Ben yardımcımızla beraber cuma günü okula gidip temizlik ve düzenleme yapacağım pazartesi hem ramazanın ilk günü hem çocukların ilk günü birde velilerin sınıfı öyle hazırlıksız olarak görmelerini istemiyorum. Sabah 9.30 da ders başlıyor hepinize kolay gelsin arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
İlk hafta ders saatleri nedir acaba bilen varmı?

Tepki Skoru
0
bizim okul sabah 9.40 - 11.40 öğle 12.40 - 14.40 olarak uygulayacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar demek hepimizin sorunu ortak bende aynı dertten muzdaribim allah hepimize şimdiden kolaylık versin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dert etmeyin gelen velilerinizi sınıflarınızın düzenlenmesiyle ilgili kullanabilirsiniz

Tepki Skoru
0
Bende aynı endişeleri taşıyorum ama böyle olursada 1-2 gün erken yani ağustos sonu okula gidip düzenlemeyi düşünüyorum başka çaremiz yok Hepimize hayırlı bir eğitim yılı olsun inşallah
bende öyle yapmayı düşünüyodum.müdürm nasıl olsa ilk hafta kimse gelmez gelselerde bir saat tutarsın canımız sıkılır.ben sana yardım ederim dedi öylede kaldı..

Tepki Skoru
0
herkese hayırlı olsun yeni öğretim yılı biz anaokulcular bu seneyi de en iyi şekilde atlacez bakalımvalla özledim öğretmenliği

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle