okullar erken açıldığı takdirde seminerlerde yapılması gereken ön hazırlıkları ne zaman yapacağımız konusunda fikri olan varmı arkadaşlar.gittiğimizde sınıflar hazırlanmamış,hatta hangi öğretmen hangi sınıfta olacak o bile belirlenmemiş olacak.
gerçekten işiniz benimkinden daha zor.ben kayıt işiyle ugraşmayacagım en azından.bende tek ögretmenim ve yardımcı olacak kimsede yok ne yazıkki.ve bebek bekliyorum daha çok yeni ve ben okulun ilk günleri yaşayacagım stresi düşünüp çok endişe ediyorum.inşallah herşey yolunda gider ve sorun çıkmaz.hepimizin Allah yardımcısı olsun.ben ilköğretimde çalışıyorum. yardımcım da yok.. ilk gün velilerin gelmesini beklemekten ve okulda karşılaşacağım manzarayı paylaşmaktan başka çarem olmayacak maaslesef..![]()
eğitim-öğretime uygun bi sınıf ortamı düzenlemek tek başına çok zor.. o yüzden velilerden yardım almayı düşünüyorum.. ancak bu şekilde kısa bi zamanda hazırlanabilirim..üstelik yaz tatilinde kayıt için gelenleri 1 eylül de tekrar gelin, kayıtları anasınıfı öğretmenimiz alacak diyerek göndermişler.. bir de kayıtlarla uğraşıcam.. oysa gitmeden önce kayıtlar için gerekli ön hazırlığı yapmıştım.. idare sadece evrak alacaktı ama onu da yapmadıklarını telefondan öğrendim...
benim için zor bi başlangıç olacak.. herkese şimdiden kolaylıklar dilerim...
bende öyle yapmayı düşünüyodum.müdürm nasıl olsa ilk hafta kimse gelmez gelselerde bir saat tutarsın canımız sıkılır.ben sana yardım ederim dedi öylede kaldı..Bende aynı endişeleri taşıyorum ama böyle olursada 1-2 gün erken yani ağustos sonu okula gidip düzenlemeyi düşünüyorum başka çaremiz yok Hepimize hayırlı bir eğitim yılı olsun inşallah