Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okuldaki gruplaşma

Tepki Skoru
0
Bağımsız anaokulunda çalışıyorum.okulda 13 personel var.Bir öğretmen arkadaşın diğer bir usta öğreticiyi kışkırtması sonucunda ortada bir sebeb yokken bana herkesin içinde hakaret etti.Kendisine hiç bir şekilde karşılık vermedim ve şikayetimi dilekçe ile bildirdim.Sonuçta ne oldu biliyormusunuz uyarı aldım oda bende.Bu arkadaş daha öncede başka bir öğretmenle tartıştı.Ama ben dilekçe verdiğim için suçlu duruma düştüm.Bundan sora bende hakkımı yasal yollardan aramayacağım.Bunu hiç haketmedim.Hem hakarete uğradım hemde şikayet ettiğim için uyarı aldım.:phzuihf:

Tepki Skoru
1
SİZİ ANLIYORUM. ÖZEL ANAOKULLARINDA YAŞANIYOR MAALESEF. NERDE GÖREV YAPIYORSUNUZ? BURDA İDARECİ ÇOK ÖNEMLİ. SİZİNKİ ADİL DAVRANMAMIŞ.

Tepki Skoru
0
gerçekten haksızlık yapılmış burda sana.......
şuraya bakın ya insanlar haklarını savundukları için bile uyarılıyorlar bu ne yaaaaaaaaa?

Tepki Skoru
0
Bu nasıl bir mantık ya. Sanırım şikayet ettiğin mercii ler sana şunu demek istiyo: "Akıllı ol ve herkesle iyi geçin bize problem çıkarmaa hıııımmm hadi bakim" inanamıyorum gerçekten ya... Hala yıllar yıllar öncesinin mantığı!Bence üzülme arkadaşım ve sonuna kadar hakkını aramaya devam et ister yasal ister başka yoldan. Nası sinir oldum ya bi de sana hakaret eden öğretmen nası sevinmiştir şimdi!!!

Tepki Skoru
0
BÖYLE ŞEYLER HER KURUMDA OLAN ŞEYLER HAKLI OAN HİÇ BİR ZAMAN GÖRÜLLEZ BEN 5 YILDIR ÖĞR YAPIYORUM BUNDAN DAHA BETERİYLE KARŞILAŞTIM 1 DÖNEM KALMIŞ DAHA İİİ YER BULURSUN EMİNİM OKULMU YOK ÖNCE KARŞINDAKİNİ İİİ TANI ONUN ARKASINDA KİMLER VAR KİMLER YOK İİİ BAK OK

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle