Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesine gitmelimiyim

Tepki Skoru
0
Hepinize merhaba.Şu an ek yerleştirmelerde okul öncesi öğretmenliği çoğu üniversitede tutuyor.Fakat 4+4+4 olayının okul öncesinin önünü tıkadığını düşünüyorum.sizce 4 sene sonra mezun olduğumda işsiz kalma ihtimalim nedir??
Yani bu mesleği istiyorum ama geleceği var mı emin olamıyorum :/ Lütfen yardımcı olun

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Sadece iş için gideceksen,bu bölümü zaten tercih etme derim.Hali ile gelecek kaygısı yaşıyorsun ama hiç bir mesleğin önü garanti değil şu an.Çocukları seviyor ve bu mesleği yapabileceğine inanıyorsan tercih et.

Tepki Skoru
0
4+4+4 şu anda sınıf öğretmenlerinin önünü kapadı. Okul öncesi bu atamalarda en fazla kontenjan alan 2.branş. Ama bu 4 yıl sonra nasıl olur kestirmek güç aslında sadece okul öncesi için değil diğer tüm bölümler için böyle. Kendin iyice düşün,iyi mi olur kötü mü olur, çocukları sever misin? Ona göre tercih yap :)

Tepki Skoru
0
eğer gerçekten bu mesleği ve çocukları seviyorsanız ve sabrım var diyorsanız...devlet ataması değilde özelde olabilir diyorsanız..tekrar düşünmenizi tavsiye edebilirim size...tercih sizin :)))

Tepki Skoru
0
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için. :)
Evet,çocukları seviyorum ve bu mesleği yapabileceğime inanıyorum ki zaten tm mezunu olduğum için önümde fazla meslek seçeneği yok.Sınıf öğretmenliği,okul öncesi öğretmenliği,hukuk,iktisat vb.
Ama işte çoğu kişi artık okul öncesinin önemini yitirdiğini söyleyince kafam karıştı biraz.Sonuçta 4 sene okumak kolay değil.Bi de bunun kpss'si var.Okul öncesi ihtiyaçları azalırsa atama puanlarıda çok yükselir sanırım.

Tepki Skoru
0
o zaman hakkınızda hayırlı olanı dileyelim inşallah :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle