Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul öncesinde işlenebilecek konular

Tepki Skoru
0
doğu batı farketmez bence ben çocukluğumda dünyayı Türkiyeden ibaret zannediyordum ne yazık..... şimdiki çocuklar öyle değil bi çok şeyi biliyorlar dünyayla ilgili bize ufuklarını biraz açmak kalıyor tamam doğuda görev yapan arkadaların işi daha zor o zaman çocuğa önce kendi çevresini tanıtarak işe başlamalı merdiven basamaklarını tek tek çıkmalı eminim onlarda çok çabuk adapte olurlar yeni dünyaya çünki zihinleri doldurulmayı bekliyo
okul öncesi öğretmeninin ufku geniş , hayal gücü yüksek olmalıki çocuklara erişebilsin

Tepki Skoru
0
ben ülkelerden ziyade çocuklarıma bu sene türk büyüklerini tanıtmayı düşünüyorum ama kendi ülkesini öğrendikten sonra diğer ülkelerde çocuklara ilginç gelebilir

Tepki Skoru
0
bunu yapmak için çok donanımlı öğretmenler lazım ama nerdeeeee....

Tepki Skoru
0
özellıkle su sıralarda ulkeyı daha yakından tanımak ve sevmek cok onemli.vatan mıllet sevgisini kazandırmak.eğitim-öğretimin yılının ilk derside bu konu uzerıneydi zaten.tabıkıde bunları yaptıktan sonra diğer ulkelerı tanıtmalıyız.cocuk bılgıyı alıyorsa kesmek olmaz.ee 6 yas bunun ıcın gayet uygun.ben gecen yıl ozel okulda görev yaptım muzısyenlerı ressamları ulkelerı tanıtıyorduk bu yıl devlet okulundayım ve elımden geldiğince okulun ımkanlarını zorlayarak kendımden bırseyler katarak bu konuyu anlatacağım.cocukların ufku ıcın

Tepki Skoru
0
Hocam bu konuda elinizde slayt yada video varsa paylaşabilirmisiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00