Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OkuL öNcEsİ iÇİn AçILan OkuLLaRIn LİsTeSi??

Tepki Skoru
0
tercih sayfasın da tüm branşlar var memurlar netdede istediğim il tercihi açılmıyo:((
kpsstercihim.com sitesine bakın sıralama ve tercih robotu var gayet geçekçi 515 kişi başvurmuş tercihlerini sıralayıp kaydeyorsun başkalarınında tercihlarini görebiliyorsun eğer senin tercih ettiğin okulu senden yüksek puanlı biri yazmışsa gösteriyor hocam az çok fikir sahibi oluyorsunuz​

Tepki Skoru
0
personel meb sayfası açılmıyor hata veriyor yani benim sayfam değil tc yazılan sayfa bile acılmıyor sızdedemi açılmıyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sormak istediğim bişey var,başvurdum ve şifremi unuttun,yeni şifre edindim bilgilerimi falan girdim en sonunda daha önce cevapladığınız güvenlik sorununuzn cevabını soruyor ve ben böyle bişeyi ne zaman cevapladım hiç hatırlamıyorum hani şifremi hatırlamak daha kolay bu sorunun cevabından ne denediysem olmuyo ne yapmamm gerek..
bu cevabı hiç hatırlayamasam,işlemlerimi göremeyecekmiyim yani??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bilen vardır mutlaka,bu haziran atamasına başvurularımızı yapıcaz ya da yaptık birde temmuzda sınava gireceğiz her ikisinde de kazandığımızı düşünelim nasıl olacak hangisine gidicez?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle