Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OkuL öNcEsİ iÇİn AçILan OkuLLaRIn LİsTeSi??

Tepki Skoru
0
okul öncesi için açılan okulların listesi elinde olan arkadaşlarımdan rica ediyorum 3 bin kadroluk liste elinizde varsa daha sağlıklı tercih yaparız ben araştırıyorum ama bi türlü ulaşamadım.editörlerimiz de yardım edebilirlerse çook sevinir(iz)im...

Tepki Skoru
0
tercih sayfasında okullar var zaten ya da memurlar nette tercih motoru var ordan da edinebilirsnz..

Tepki Skoru
0
tercih sayfasın da tüm branşlar var memurlar netdede istediğim il tercihi açılmıyo:((

Tepki Skoru
0
selçuk hocam eklemişti aslında hocam bi de ordan bakın..site için arama yapabilirsiniz..tercih listesi diye!..

Tepki Skoru
0
Bana taban puan çok saçma geliyor.allahım atanamayacağımızı bildiğimiz halde tercih yapıyoruz .çok üzücü .ah yaaa saçma sapann.hayırlısı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sormak istediğim birşey var bilgilendirirseniz sevinirim konu şu:
2011 haziran atamasına başvurumu yapacağım fakat kılavuzda kontenjanı olarak gözüken bazı illerin mesela okul oncesi olarak adana 18 kontenjan,afyon 20 fgörünütor fakat 2011 tercih edilecek kurumlar listesine giriyorum bu illerde okullar gözükmüyor ya da bikaç tane görünüyor bunub sebebi nedir,o zaman neye göre tercih yapacağız belirtilen sayı kadar okul görükmüyor,başvurularını yapanlaar nasl yaptınız lütfen yardımcı olursanız sevinirim cvp??????

Tepki Skoru
0
hocam o kontenjanların içinde yeniden atama ve ilk atama kontenjanları da var..demek ki kontenjanların çoğunu yeniden ve açıktan atamalara vermişler..

Tepki Skoru
0
hım öyle ama ilk atamalara 2700 küsür varmişlerdi.o kadar yok o yüzden merak ettim

Tepki Skoru
0
şehir şehir bölüm bölüm farklılık gösterebilir hocam..açıktan atama zaten çoğu..torpil ataması yani:((

Tepki Skoru
0
yok hocam,ilk atama 2798 ve mesela adana kontenjanı 18,açıktan kurumlar ataması(yani torpil:))adana 1 kontenjan yani demek istediğim ayırmışlar bie değil fakat gözükmüyor,kafayı yicem yaa..teşekkürler hocam yinede saol:((

Tepki Skoru
0
ben yaptım arkadaslar hayırlısı artık inş. kadroya gecerimmmmm,gecerizzzz,atanamayanlar da atanır en kısa zamanda

Tepki Skoru
0
hayırlısı olsun turkuaz774, ben de yapıcam fakat kılavuzla tercih edliecek okulların listesinde bi tutarsızlık var,kontenjan çok gözüküyor fakat açık okul az gözüküyor,siz nasıl yaptınız tercihlerinizi.böyle bişeyle karşılaştınızmı???

Tepki Skoru
0
kpsstercihim.com sitesine bakın sıralama ve tercih robotu var gayet geçekçi 515 kişi başvurmuş tercihlerini sıralayıp kaydeyorsun başkalarınında tercihlarini görebiliyorsun eğer senin tercih ettiğin okulu senden yüksek puanlı biri yazmışsa gösteriyor hocam az çok fikir sahibi oluyorsun.

Tepki Skoru
0
ben de yaptım tercihlerimi onaylatım bile olmıyacak ama bi umut işte puanım 50.017 ve marmara bölgesini yazdım 26 hayır.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar suanda meb personel den atama için tercih yapamıyorum sayfa hata veriyor sizdede öylemi banamı öyle görünüyor acaba?bakan varsa yazarmısınız?

Tepki Skoru
0
personel meb sayfası açılmıyor.... bu akşam tercihleri bitirmeyi düşünüyordum.. :(

Tepki Skoru
0
ne tür bir hata arkadaşım kpss sınav bilgileri ile ilgili mi
ben de sınav bilgilerini girmemişim bana da hata verdi sonra sınava giriş ile ilgili satırı doldurunca düzeldi
arkadaşlar suanda meb personel den atama için tercih yapamıyorum sayfa hata veriyor sizdede öylemi banamı öyle görünüyor acaba?bakan varsa yazarmısınız?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle