Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Kutlama Programı ( İZMİR)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve duyurmak adına İzmir'in Çiğli ilçesinde bir şenlik düzenlenecek ama gösteriler Cumhuriyet Meydanında yapılacak.İzmirdeki arkadaşlardan katılmak isteyen olursa bekleriz.
Sevgiler...

25 mayıs saat 9.00da makam ziyaretleri var; aynı gün 09.30 da çelenk sunma ardından dans, gösterileri halk oyunları ve bale gösterileri var, Cumhuriyet Meydanında.

28mayıs 9.30 da dans gösterileri,halk oyunları ve bale gösterileri,yine cumhuriyet meydanında.
aynı gün 14.00 da okul öncesi eğitimin önemi ile ilgili söyleşi.Yer : belediye meclis salonu

29mayıs 11.00 da resim sergisi açılışı.yer: belediye havuzbaşı alanı

31mayıs 10.00 okul öncesi öğrencilerinin bölgesel yürüyüşleri.
:36_3_12::36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
gamzeciğim bizimde öğrencilerimiz gaziemirde buna benzer işkenceler yaşamışlar geçmiş yıllarda ondan önceki yıl karar almıştık ortak zümremizde şenlikler bu şekilde yapılmasın çocuk şenliğinde çocuklar eğlensin diye kale almamışlardı geçen yıl yine ortak karar aldık ve zümre başkanları toplantısında bu şekilde yapılmasını hiçbir anasınıfı öğretmeninin istemediğini üzerine basa basa dile getirdik ve geçen yıl burada hiç yapılmadı :)bence sizde deneyin ve birlik olun

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar milli eğitime gönderilen için bi şenlik programı örneği arıyorum elinde olan varsa acil olarak bekliyorum:emot94:

Tepki Skoru
0
bizim burada her yıl mayıs ayında o.ö.e.ş.düzenleniyor.fakat bence tam anlamıyla amacına ulaşmıyor.birkere güzel ve planlı bir organizasyon yapılamıyor.bu yıl biz kendi okulumuzda yapıcaz.program için planlanmalara başladık.seminer,sergi,kermes,gösteriler,şiirler,palyaço gösterileri,katılanlara küçük hediyeler,sinevizyon gösterisi vb.etkinlikler düşünüyoruz..umarım güzel olur.arkadaşlar sizlerinde fikirlerini bekliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle