Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesİ eĞİtİm 25 İlde daha zorunlu oluyor (remzİ İnanli)

Tepki Skoru
0
DAHA ÖNCE SAYIN BAKANIMIZ 24 DİYE AÇIKLAMIŞTI ŞİMDİ 25 ÇIKARMIŞLAR NE DİYELİM HAYIRLISI OLSUN 81 İLİN ZORUNLU OLMASI DİLEĞİYLE.memurlar nette anasayfada haber bütün branşlar haberi duyunca sinirden çıldırmış durumdalar herkes için hayırlısı olması dileğiyle

Tepki Skoru
0
25 ilde daha zorunlu olunca bizden alım ne kadar olur acep...

Tepki Skoru
0
25 ilde daha zorunlu olunca bizden alım ne kadar olur acep...
mezunların hepsini rahat rahat alır inşallah daha fazla ihtiyaç olurda şu sınıfçıların yerimizde gözleri varya umarım bizden kalan yerlere onlardanda alınır da çeneleri biraz kapanır.ama inşalalh bu gelecek yıl mezun olacakları etkilemez

Tepki Skoru
0
mezunların hepsini rahat rahat alır inşallah daha fazla ihtiyaç olurda şu sınıfçıların yerimizde gözleri varya umarım bizden kalan yerlere onlardanda alınır da çeneleri biraz kapanır.ama inşalalh bu gelecek yıl mezun olacakları etkilemez
umarım dediğin gibi olur hepimizi rahat rahat alırlar 0 ceken tek bir arkadaşımız kalmayıcaya kadar herkesi diğer branşlara inat atasınlar bıktık cenelerinden illallah yani....

Tepki Skoru
0
umarım dediğin gibi olur hepimizi rahat rahat alırlar 0 ceken tek bir arkadaşımız kalmayıcaya kadar herkesi diğer branşlara inat atasınlar bıktık cenelerinden illallah yani....
oh kız konuşun kıskananlar çatlasın, bizim bölümde gözü olanlar ;önce biz biticez mecbur bekliyceksiniz :) sonra yer kalırsa girersiniz. arkadaşlar alım ne kadar olur acaba ya merak ediyorum, çok fazla mezun yoktur heralde biz 3000 kişi mi kalmıştık, acaba üniversiteler bu sene kaç tane mezun verir cevap verirseniz sevinirim. Allah yar ve yardımcımız olsun

Tepki Skoru
0
ben bu sene mezun olucakları hesapladım buna kıbrıstaki okullar vea aöf dahil 4600 kişi geçen yılla beraber 9000 mezun etmez bu sene başvuracaklar onlarında hepsi atanır

Tepki Skoru
0
ben bu sene mezun olucakları hesapladım buna kıbrıstaki okullar vea aöf dahil 4600 kişi geçen yılla beraber 9000 mezun etmez bu sene başvuracaklar onlarında hepsi atanır
arkadaşım ağzından bal damlıyo yaa, ayrıca sooruma cevap verdiğin içinde çok teşekkür ederim... Umarım herşey herkezin gönlüne göre olur :) çok sevindim yaw yuppii

Tepki Skoru
0
İnşallah herkes hayırlısı ile atanır. 25 il az değil bizden de fazla kalan yok zaten. Umarım herkes atanırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Tepki Skoru
0
inşallah dediğin gibidir arkadaşım bu hesaplamadaki ölçütün ne benim hesabıma göre de tahmini 13 000 kişi oluruz bu yıl atanamayan 6000 kişi kaldı sene sonu bi 7000 mezun olur diye düşünüyorum etti sana 13000 ama umarım senin hesap doğrudur ben yanılıyorumdur. Hadi beni senin hesabına inandır buna ihtiyacım var...

Tepki Skoru
0
günaydın arkadaşlar emin olmamakla birlikte benimde bildiğim hersene o.ö 7 bin mezun verdiği ve atanamayan 6bin kişi olduğu allah hepimizin yüzünü güldürür hepimiz atanırız inşallah

Tepki Skoru
0
inşallah dediğin gibidir arkadaşım bu hesaplamadaki ölçütün ne benim hesabıma göre de tahmini 13 000 kişi oluruz bu yıl atanamayan 6000 kişi kaldı sene sonu bi 7000 mezun olur diye düşünüyorum etti sana 13000 ama umarım senin hesap doğrudur ben yanılıyorumdur. Hadi beni senin hesabına inandır buna ihtiyacım var...
arkadaşım mebin kontenjan listesine girdim ve 2006 yılında bu bölümü seçmiş kişiler ve kontenjanları tek tek tüm üniversiteleri sayarak mezun olacak sayıyı buldum bu kişler 2010 da mezun olacakların sayısı tabi bunların hepsi kalmadan geçerse ,yani daha az mezunda verilebilir büte kalanlar mezun olamayanlar falan bunu sende tek tek hesaplayabilirsin linkini veriyorum ,ayrıca bunların içine çocuk gelişimi mezunlarıda var malum onlarda bizim bölümden tercih yaptıkları için onlarıda listeye ekledim ayrıca tekrardan sayınca sayı daha az çıktı buseferde 4500 civarı çıktı hadi sizde hesdaplayın da tam net sayıyı yazalım buraya ,inşallah seni ikna etmişimdir.ÖSYM:::Yüksekö?retim Kurulu Ö?renci Seçme ve Yerle?tirme Merkezi

Tepki Skoru
0
burda resmi kaynak var bırakın su kadar mezun bukadar mezun veriyor lafını ve nekadar mezunumuz olacak tam olarak hesaplayıp bulalım ve gerçek sayılarla konuşalım bunu diğer sitede de yayınlayalımda onlarda mezun sayısını öğrenip ona göre konuşşunlar,ayrıva yaklaşık 4000 mezun sayısınıda en son mebten tlf öğrenmiştim mezun daha fazlaymış ama 40 yaş mağduruymuş diğer kişiler onları saymıyorlar yani

Tepki Skoru
0
bu sene mezun olacak 5bin öğretmen kesin atanacakmış. ve daha da fazlası.

Tepki Skoru
0
burda resmi kaynak var bırakın su kadar mezun bukadar mezun veriyor lafını ve nekadar mezunumuz olacak tam olarak hesaplayıp bulalım ve gerçek sayılarla konuşalım bunu diğer sitede de yayınlayalımda onlarda mezun sayısını öğrenip ona göre konuşşunlar,ayrıva yaklaşık 4000 mezun sayısınıda en son mebten tlf öğrenmiştim mezun daha fazlaymış ama 40 yaş mağduruymuş diğer kişiler onları saymıyorlar yani
teşekkür ederim canım oldukca inandırıcı resmi bir kaynak eline yüreğine sağlık....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 3.sınıfım.yani seneye kpssye girecem ve 3 çocukla okumaya çalışıyorum.açıköğretimdeyim.sınıfçıları alınacaksa seneye bizim şansımız azalıyormu demek istiyosunuz.ama bildiğim kadarı ile daha 30 ilmi ne varmış okulöncesi zorunlu olmamaış.yani 24 ilin haricinde yanlışmıyım.ne olur cevap yazın .......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle