Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Sözleri

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederim. Bilmediklerime de belki kendim bir ritim bulurum. Ellerine, paylaşımına sağlık...

Tepki Skoru
0
şarkılar güzel fakat melodisini bilmediğimiz için çok faydalanamayabiliyoruz. bu nedenle şarkıları notalarıyla göndermemiz çok daha iyiy olur.emeğin için teşekkürler

Tepki Skoru
0
:36_1_42:Buradan sevgili hacettepeli arkadaşıma seslenmek istiyorum... 17 yıllık öğretmenim ve gerçekten çocukların severek ve eğlenerek söylediği şarkılar ve şarkılı oyunlar hepsini biliyorum ve bende çocuklarıma öğrettim ve deeee öğretiyorum. Hacettepe 3,sınıf öğrencisi arkadaşım yenilerini biliyorsan lütfen sen foruma ekle de bizlerde öğrenelim. Sen henüz öğrencisin ancak ben okulu bitireli 17 yıl oluyor senden yaşça daha büyük öğrencilerim var canım. Keşke teşekkür etmeyi becerebilseydin..... senin ve senin yetiştireceğin öğrenciler adına şimdiden üzüldüm.... Ayrıca yenilikçi ve yaratıcı keşke sen olsaydın da seninle gurur duyabilseydik... saygılı olmanı isterdim en azından emeğe saygı duymanı... hazırcı olmayın lütfen....

:thumbsup::36_3_12::36_7_8:Şarkıları yazan arkadaşım ellerinize ve emeğinize sağlık  tüm okul öncesi emek verenleri adına size çoooook teşekkürler ederim.

Tepki Skoru
0
öğretmenim çok teşekkürler harika bir arşiv oldu HEPİMİZ İÇİN

Tepki Skoru
0
gerçekten melodilerini de bilsek çok daha güzel olacak

Tepki Skoru
0
Bencede güzel şarkılar.Yapılandırılmış ya da bilindik olabilir belki ama bu şarkılarada ihtiyacımız var.Ayşegül arkadaşım üniversitede bize yaratıcı olmak her gün yeni şeyler bulmak,çocuklarla birlikte yeni şarkılar yapmaktan bahsedilirdi.Staja çıktığımız hergün bütün köşeleri yenilerdik.Ancak işin gerçeği okulda öğretilenler gibi olmuyor.Mesleğe atılmak farklı.Her zaman o kadar yaratıcı olamıyosun hazır şeylerede ve bilinenlerede ihtiyacın oluyor.Sana o metodlar öğretiliyorki yeri geldikçe kullanasın diye.Ancak bu eski olanları kullanmayacağın anlamına gelmez.Evet bende bir çoğunu biliyorum fakat içinde bilmediklerimde var.Ve 3 yaşında okulka başlayan bir bunların çoğunu bilmez.Paylaşımın için TEŞEKKÜRLER iaturgut.

Tepki Skoru
0
ayy bu değirmenci baba şarkısı benim ilkokul 1. sınıfta sene sonu gösterisinin şarkısıydı hep arıyodum ama nihayet buldum. çok teşekkürler

Tepki Skoru
0
HOCAM ELLERİNİZE SAĞLIK.UMARIM HEPSİNİ SİZ YAZMAMIŞINIZDIR.EĞER ÖĞLEYSE NASIL BAŞETTİNİZ.UMARIM ÖĞLE DEĞİLDİR.KOPYALAMA FALAN YAPMIŞSINIZDIR.ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Tepki Skoru
0
cOk tesekkürLer. bizLeri düşündüğünüz icin ki benim geRcekten cOk ihtiyacım var:D

Tepki Skoru
0
çok teşekkur ederim emeklerinizden dolayı
ben köyde çalışıyorum bu şarkıların hiç birini bilmiyor orda okula gene okulöncesi çocukları..ve kitabımı sınıfta unuttugum için sizin yadıklarınız hızır gibi yetişti ...
tekrar teşekkurler

Tepki Skoru
0
hocam siz çok değerlisiniz benim için .inanın sizin gönderdiklerinizi takip etmeye çalışıyorum.keşke sizinle tanışma fırsatım olsaydı.değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Teşekkürlerrr Ellerine Saglik Bilmedigim şarkilar Var Melodi Uydurabilirseem Kullanicam çok Sagoll...paylaşim Içinn...

Tepki Skoru
0
sen canını sıkma arkadaşım.birbirimizden öğreneceğimiz çok şeyler var.hemen kaydettim zaten.teşekkürler.emeğine sağlık.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle