Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Sözleri

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim içlerinden bazılarını yarım şekilde biliyodum.benım için iyi oldu.bütün paylaşımlarınız çok güzel ilgiyle takip ediyorum.söylemeden geçemiycem öğrencileriniz ve velilerinizde çok şanslılar diye düşünüyorum sizin gibi öğretmenesahip oldukları için iyi çalışmalar... sevgilerle

Tepki Skoru
0
ben de marmara dan mezunum. şarkıların çoğunu ben de biliyorum derslerimiz sayesinde. o yüzden şanslıyız :) bilmediklerime de kendim uydurcam.
zaten sözlerinden hareketleri yapılarak söylenebilir. zaten hareketleri yapılabilen şarkılar çocukların çok hoşuna gidiyo.
çok teşekkürler emeğinize sağlık

Tepki Skoru
0
arkadaşım paylaşımın için çok teşekkür ederim.bazı arkadaşların sözlerine üzüldüm teşekkür edecekleri yerde çamur atıyorlar. ayrıca o arkadaaşlardan farklı şarkılarını da beklıyoruz.
tekrar teşekkürlerrr

Tepki Skoru
0
öğretmenim saoll benim öğrencilerim hiç sıkılmıyor ama velilerim aynı sarkıları tekrar tekrar dinlemekten sıkılmışlar )))))))) bilmediğim sarkılar var ben bir melodi ayarlarım biz okulöncesi ögretmenleri yaratıcılıgımızı kullanıp bu melodileride buluruzz değil mi arkadaslar ?

Tepki Skoru
0
ankara gibi bir yerde elbetteki çocuklar her türlü uyarıcıya açık ama yurdun diğer bölgelerinde eminim hç duymayan çocuklarımız var

Tepki Skoru
0
bunlar cok kullandığımız sarkılar şiiirler. bilmeyenler için çok iyi yapmışsın bunları burada paylaşırken bilen biliyodur bilmeyenler için yazmış arkadasımız zaten teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler bilmeyenlerin baya işine yarar bunlar

Tepki Skoru
0
Bunların tabiki hepsini biliyoruz ama bilmeyen arkadaşlar olabilir ve üstelik birsürü emek harcamışsın arkadaşım emeğine sağlık çoook teşekkür ederim değerini bilen arkadaşlar adına....

Tepki Skoru
0
mrhb emegine saglık cok güzel olmus.hepsini biliyorum ve bende 5 yılldır usta ögreticilik yapıyorum cocuklar bu sarkıları severek dinliyor sen canını sıkma

Tepki Skoru
0
ARKADAŞIM PAYLAŞIMIN İÇİN SANA TEŞEKKÜR EDİYORUM bU ŞARKILAR MÜZİKLİ DRAMA YAPILABİLECEK ŞARKILAR VE ÜSTELİK ÇOCUKLAR ÇOK SEVİYORLAR.

Tepki Skoru
1
canım paylaşımın için çok çok teşekkürler.içinde bilmediklerim de vardı çok iyi oldu teşekkürler...:)

Tepki Skoru
0
mesajların hepsini şöyle bir okudumda olumlular %90 gerisinide boşverin hocam:) ben sizin sayenizde çok şeyler öğrendim bu site aracılığla. emeğinize yüreğinize sağlık tekrar teşekkürler...

Tepki Skoru
0
merhaba aysegul hanım bence gayet gusel sarkılar ayrıca burası paylasım sıtesı mesela ben hatırlayamamıstım 3 balık sarkısını ve hatırlamıs oldum sızde baya bı yaratıcı sarkılar var sanırım gondeı bence ve bılınclenelım dımı ?
bu arada paylasım ıcın tesekkurlerrrr

Tepki Skoru
0
elinize sağlık hocam.her öğretmen bu şarkıları biliyor diye bir kural yok.ben diğer öğretmen arkadaşımızdan bunların haricinde bildigi yeni şeyleri bize aktarmasını isterim madem bunlar bilindik buyurun siz bize bilmedigimiz yenileri öğretin..

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler emeğinize, benimde bilmediğim şarkılar var burda çok güzel olmuş elinize sağlık

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle