Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Anılarımız

Tepki Skoru
0
bende fatih ışıklarda kalmıştım o teşhirci sapıklardan birtanesini sevgili deniz kadriye ayşe ile beraber polise ihbar edip yakalattık ve dayak atmışlar adama uzunca bir süre gelemedi oralara

Tepki Skoru
0
süpersiniz valla sanki yarın okula gidecekmişim gibi oldu. hiç mezun olmamışım ve okula gidebilmem için en az 1 saat önce evden çıkmam gerekiyor. üniversiteye başladığım ilk gün ilk ders semra ( soyadını hatırlayamadım bak)(cantekinler değil ama) nın dersi vardı hoca derse şortla gelmişti, eyvah dedim bu ne hal, benim bu okulda ne işim var. doğrusu hiç ciddiye almamıştım hocayı da okulu da..o günden sonra anladım ki o fakültenin hocalarının hepsi bi enteresan giyiniyordu hep kıyafetleri konuşulur olmuştu okulda ; 60 lı yıllar defilesi gibiydiler..

Tepki Skoru
0
en çok da meşhur tantunici geliyor aklıma harika tantuni yapardı ve abartıp iki yarım yerdik
güzel günlerdi

Tepki Skoru
0
mezun olaılı 9 yıl oldu.konyayı ve mefi özledim.aysel hocanın tektek yoklama yapmasını bile.okulun bahçesindeki at kestanelrinin çicekleri ama şimdi kampüsde.biz öğrenci idik 1 sınıfda oranın temeli atıldığında topluca demirel gelecek diye kampüsdeyiz tektek yoklama aldılar ilkokul gibi.meramda yeni bina yoktu birdeyken dersler bir eğitimde bir ilahiyatta ders aralrı sınıf değiştirmekle geçerdi.sonra yeni bina açılınca biraz rahatladık.bize üniversiteye gidince rahat olursunuz falan dediler.ayağa kalkmazsınız.tabi okul başladı.rahmeti şavaş hoca derse girdi biz kalmadık ayağa bize bir fırça öğretmen olacaksınız saygı gösterin ki saygı göresiniz dedi tabi ondan sonra hoca sınıfa adımını atınca biz hop ayakda.hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar hepinizin anılarını okudum,çok güzel yıllardı üniversite yıllarım,o tramvaylarla o yolları az gidip,gelmedik,belki o zamanlar için çok zordu ama şimdi özlemle hatırladığım günlerim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle