Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OKUDUKLARIMIN KAYDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Yazıya gelin mausenin soluna basın ve aşagı dogru sürükleyin yazının sonuna kadar devam edin ve sonra bırakın mausenin sağına basıp kopyala deyin :S

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
Yazıya gelin mausenin soluna basın ve aşagı dogru sürükleyin yazının sonuna kadar devam edin ve sonra bırakın mausenin sağına basıp kopyala deyin :S
selçuk bey böyle demişsiniz ama olmuyo :phzuihf: teker teker yazmak  çok zaman alıo:10: başka bi yolu war mı acaba çünkü kopyalanmıo öyle dediğiniz şekilde , yardımcı olursanız sewinirim:)

Tepki Skoru
0
bildiğin kopyala yapıştır yöntemi varya arkadasım Selçuk bey onu anlatmış...yeni word dosyası aç istediğin bir yere ve içine yapıştır..hani sola tıklayıp basılı tutup mause ı sürüklüyoruzya yazının üzeri siyah oluyorya daha sonra siyah yere sağ tıklayıp kopyala diyoruz daha sonrada kopyalayacağımız sayfayı açıp sağ tıklayıp yapıştır diyoruzya işte o.....

Tepki Skoru
0
hepinize cevaplarınız için teşekkürler ben worda kopyalamıodum klasöre kopyalamaya çalışıodum ondan dolayı olmuyodu sanırım çoook teşekkürler yordum sizi...:D:36_7_8::phzuihf:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle