Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmenim kalbim gıdıklanıyor

Tepki Skoru
0
Öncelikle mrb. okulumuzda özellikle yaz aylarında aksam üstü sınfıça parka çıkardık fakat servisle giden öğrencilerimiz eve erken döndükleri için bize katılamıyorlardı bir gün serrvise binmeden önce öğrencilerimizi parka götürdüm bir tanesi direk salıncağa koştu ve benden kendisini sallamamı istedi sallamaya başlayınca (heycanlanmış olacak ki) ne dese beyenirsiniz ÖĞRETMENİM KALBİM COK GIDIKLANIYOR

Tepki Skoru
0
merhaba hoşgeldiniz:) çok şeker yaa bu çocuklar:)teşekkür ederizz paylaşımınız için...

Tepki Skoru
0
hoşgeldiniz öncelikle...
"kalbim gıdıklanıyor" çok ilginç,hoş ve
güzel bir tabir.bravo.
teşekkürler paylaşım iiçin

Tepki Skoru
0
Öncelikle günaydın gerçekten hoşbulduk bu siteyi dün keşfettim ve a'dan z'ye herşey cok güzel olmuş bayıldım sitenin kurucusunu tebrik etmek istiyorum HARİKA!!!

Tepki Skoru
0
yani ben bu çocukların lafları karşısında şaşırıp kalıyorum insan bu kadar harika ve sevimli olur ya.canım bu aralar benimde kalbim gıdıklanıyor memleketime gitcem ondanmıdır ki:)) bu arada hocam hoşgeldiniz

Tepki Skoru
0
ne güzel sölemiş ""KALBİM GIDIKLANIYO""...nedense o gıdıklanma bende AŞIK OLUNCA OLUYO :):):):)::):):)

Tepki Skoru
0
hoş geldiniz..başlığı okurken bile güldüm..gıdıklanıyormuş demekk çokk güzell bi tabir..

Tepki Skoru
0
çok tatlılar bu çocuklar ya.....

cümle çok güzel...

tam onlara yakışan bir cümle...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00