Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÖĞRENCİNİZDEN MEKTUP VAR ARKADAŞLAR....

Tepki Skoru
0
Ben en kötü bahçede ısırgan otuydum… Çevremde mis kokulu güller vardı. Her gün sulanan ve değer verilen…
Ben bir korudaki sönük çalıda, yeşermeye can atan bir tohumdum. Rüzgarım yoktu beni toprağa düşürecek, yağmurum yoktu beni yeşertecek, güneşim yoktu beni geliştirecek…
En önemlisi ben bir insandım… Yurdumun ücra köşesinde… Yenilikler istiyor, hayatıma renk katmak istiyordum. Bilmediğim birileriyle hayaller kuruyordum. Ama hayalle yaşarken gerçek dünyada zamanı içiyordum…
Derken sen çıktın karşıma… İlk gördüğümde sıcak bir tebessüm ettin, korku dolu yüzüme, sonra “a,b,c” dedin okumayı öğrettin bana… Ne yapıyorum ben Allah aşkına? Senin yaptıkların saymakla biter mi hiç?
Ben senin eserinim öğretmenim… Ben bir ısırgan otuydum bana değer verdin, suladın, çapaladın, belki bir gül olmadım ama en iyi ısırgan otu oldum.
Bana rüzgar oldun öğretmenim. Toprağa düşürdün, düşürttün yağmurum oldun yeşerttin, güneşim oldun beni geliştirdin, şimdi meyve üretmeye hazır bir ağaç oldum öğretmenim… Ben elmastım, sarrafım oldun beni işledin öğretmenim… Şimdi değer biçemiyorlar bana…
Ben insanım öğretmenim… Kendim bile tanımazken kendimi sen tanıttın bana kendimi… Beni de ilmin tutkuları arasına kattın… Ve bazen kendimi bir Ay’a benzetiyorum… Geceleri senin ışığını yansıtıyorum… Yaptığım her güzel şeyde seni arıyorum.
Sen hep sevgi dedin, dostluk dedin, insanlık dedin, bir çok kavram öğrettin bana …
Ama kendini öğretmedin çünkü anlatılamaz, yazılamaz, çizilemezsin öğretmenim… Çünkü sen her şeysin öğretmenim ve her şey çizgilere sığmaz öğretmenim…
Öğretmenim sende bir gün herkes gibi yaşlanacaksın. O güzel yüzün solacak, ,senelerce tebeşir tutan ellerin, yorgunlukla titreyecek… Ve bir gün sende vaktin olduğunda anlayacaksın öğretmenim… Son kez ak saçlarına bakacaksın beklide, sonra çocukluğunu, ananı, babanı hatırlamaya çalışacaksın. Çok uzak kalacaklar sana … Hayatından gelmiş geçmiş aşkları hatırlayacaksın son kez… Ve öğrencilerin gelecek aklına… Düşürmek istediğin iki damla göz yaşı süzülecek yanaklarından… “ Hayatın anlamı onlar diyeceksin bekli de… Sahi ben böyle düşündüm ama öğrencilerinizi hatırlayacak mısınız öğretmenim… Gözlerini hayata kapamadan önce , söyle öğretmenim, bizleri hatırlayacak mısın? Emin ol ki ben seni unutamam öğretmenim. Kendimi bildim bileli hep sen vardın düşüncemde, son kez de sen olacaksın düşüncemde… CANIM ÖĞRETMENİM....

BU MEKTUP SİZLERE GELMİŞ ARKADAŞLAR İLETMEK İSTEDİM....

Tepki Skoru
0
öZNUR MEKTUP SİZE GELMİŞ ÖĞRENCİLERİNİZDEN...BEN İLETMEK İSTEDİM SADECE....İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALMIŞSINDIR...
CANIM ARKADAŞIM BENİM YAA...

Tepki Skoru
0
''Ama kendini öğretmedin çünkü anlatılamaz, yazılamaz, çizilemezsin öğretmenim… Çünkü sen her şeysin öğretmenim ve her şey çizgilere sığmaz öğretmenim…''
Gerçekten çok hoşuma giden bir şiir oldu.Teşekkürler paylaşımın için....

Tepki Skoru
0
violet beğenmene sevindim bahar yüzlü arkadaşım...
Öznur canım arkadaşım içini ısttıysa bu mektup ne mutlu sana demek ki sen unutlmayacak bir öğretmensin...
Ne mutlu size..Ne mutlu sizin çocuklarınıza....

Tepki Skoru
0
İzzet hocam ben bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim....Evet her gün sabah başımı yastığımdan kaldırırken önce Allahıma çok şükür diyorum sağlıklı olduğum için sonra da iyiki bu mesleği yapıyorum diyorum ardıma baktığımda büyüyen fidanlarımı gördüğümde... İyiki varsınız hepiniz arkadaşlar.... İyiki bahçıvanız hepimiz....İzzet hocam sağolasın değerli yorumun için devamını bekliyoruz inşallah...

Tepki Skoru
0
Zeliha beğenmene sevindim...Gelen tüm mektuplarının güzel haberlerle dolu olmasını dilerim...

Tepki Skoru
0
Beğenmene sevindim arkadaşım..
İnşallah hayatta hep güzel mektuplarla karşılaşırsın..İçindede birbirinden güzel haberler olur inşallah...
Teşekkürlerrr..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.