Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

NURGÜL ABLA

Tepki Skoru
0
ÇOCUKLARIMA BAZI DİZİLERİ İZLEME YASAĞI GETİRDİM.BU SİHİRLİ DİZİLER, CENNET MAH. FALAN.(TÜRKÇELERİNİ BOZDUĞUNU VE HAYAL GÜÇLERİNİ YOZLAŞTIRDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM)VELİ TOPLANTISINDA DA ANNELERE SÖYLEMİŞTİM BU DİZİLERİ İZLEMESİNLER DİYE.İZLEYEN OLURSA BANA SÖYLEYİN DEDİM.ÇOCUKLARA DA EVLERE KAMERA YERLEŞTİRDİM SİZİ GÖRÜYORUM DEMİŞTİM. PAZARTESİ NİSANUR GELDİ HEYECANLI BİR ŞEKİLDE "ÖĞRETMENİM SİZ BANA CENNET MAH. İZLEMEYİN DEMİŞTİNİZ AMA AKŞAM NURGÜL ABLAMLAR GELDİ BEN MECBUR KALDIM İZLEMEYE BENİ GÖRDÜNÜZ MÜ ?" DEDİ.BENDE TAMAM NURGÜL ABLANA BEN KIZARIM DEDİM.(BU ARADA KOPTUM AMA..):36_11_6:

Tepki Skoru
0
çocuklara bu tur şeyler çok etki yaratıyor benmde ilkokuldaki öğretmenim bize benim kuşlarım var sizi izlio fln demiştide kac ay aramıştım o kuşu biliomusunuz??:Dve hala bir kuş gördüğümde aklıma öğretmenim gelir beni izliyorsunuz biliyorum diyorum....:D

Tepki Skoru
1
canım yaa:D:D:DÇok teşekkürler paylaştığın için:):)

Tepki Skoru
0
    CEMO-CAN ASLINDA FİKİRLERİNİZE KATILIYORUM ÇOCUKLARIN ÜZERİNDE OLUMSUZ ETKİ YARATIYOR.AMA TÜRKÇE O KADAR KÖTÜ KULLANILIYOR Kİ ÇOCUKLAR SINIFTA OLUMSUZ KONUŞMALAR YAPIP,DİZİDEN İZLEDİKLERİ HAL VE HAREKETLERİ YAPIYORLAR.BENİM AMACIM BİRAZ BUNLARI ENGELLEYEBİLMEKTİ.UMARIM AYNI FİKİRLERİ PAYLAŞMIŞ VE BENİ ANLAMIŞSINIZDIR.

Tepki Skoru
0
çok şeker bende izlettirmiyorum. sihir yapmaya kalkışıyolardı

Tepki Skoru
0
çok şeker. yavrum benim nasıl da huzursuzlanmış öyle yazık kıyamammm

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat