Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nereye Atandık? 1 haziran 2011 ataması

Tepki Skoru
0
62.344 ile van merkeze yakın bır koye atandım cok mutluyum herkese hayırlı olsun:)
öğretmenim ben de van merkeze atandım menekşe anaokulu orda karşılarız belki ev arkadaşı arıyacağım tabiki siz de ararsanız burdan haberleşiriz

Tepki Skoru
0
il ve kurum bazındaki minimum puanlar personel.meb de açıklanmış... Tercihlerimin 25'i de oluyomuş :)))

Tepki Skoru
0
atanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar.inşallah benim gibi ataması yapılmayan arkadaşlar da temmuzdaki atamada atanır.

Tepki Skoru
3
Atanan herkese hayırlı olsun diyorum,atanamayanlar da,inşallah bir diğer atamalarda istedikleri yere yerleşirler..... Veeeeee Selvi hocam,Pınar hocam ve Serkan hocam ,,,gerçekten çoook mutlu oldum.benim atamam yapılmış gibi sevinçliyim şu an :) Elif hocam, sizin için de hayırlısı olsun,zaten çok üzgün değilsiniz ama akışına bırakın,inşallah beklediğinze değer,ALLAH gönlünüze göre verir......

Tepki Skoru
0
Atanan herkese hayırlı olsun diyorum,atanamayanlar da,inşallah bir diğer atamalarda istedikleri yere yerleşirler..... Veeeeee Selvi hocam,Pınar hocam ve Serkan hocam ,,,gerçekten çoook mutlu oldum.benim atamam yapılmış gibi sevinçliyim şu an :) Elif hocam, sizin için de hayırlısı olsun,zaten çok üzgün değilsiniz ama akışına bırakın,inşallah beklediğinze değer,ALLAH gönlünüze göre verir......
sağol canım:)))darısı başına inşallah...bak bugün de kandil duamı aldın hehehehh:))

Tepki Skoru
0
ewet bende van merkezde kalıcam ve ew arkadası arayacagım bende neden olmasın anlasırsak kalabılırz burdan haberleselım

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşalr bende niğdeye atandım evrak teslimleri ne zaman olacak

Tepki Skoru
0
payas nursan anaokulu hem de ilk tercihim...:=)çk şükür herkese hayırlı olsunn

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BEN GAZİANTEP ŞAHİNBEYE ATANDIM :) :eek:llk:ORAYA ATANAN BAŞKA ARKADAŞLAR VAR MI? YADA ŞAHİNBEY İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?:emot19:

Tepki Skoru
0
betul1907

marvin Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşalr bende niğdeye atandım evrak teslimleri ne zaman olacak

Niğde'nin neresine atandınız hocam?

niğde dündarlı 100. yıl iöo :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00