öğretmenim ben de van merkeze atandım menekşe anaokulu orda karşılarız belki ev arkadaşı arıyacağım tabiki siz de ararsanız burdan haberleşiriz62.344 ile van merkeze yakın bır koye atandım cok mutluyum herkese hayırlı olsun![]()
öğretmenim ben de van merkeze atandım menekşe anaokulu orda karşılarız belki ev arkadaşı arıyacağım tabiki siz de ararsanız burdan haberleşiriz62.344 ile van merkeze yakın bır koye atandım cok mutluyum herkese hayırlı olsun![]()
Sizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun hocam :36_7_8:70.217 istanbul bağcılar-dr cemil ve fevziye özkaya ilköğretim okulu
sağol canımAtanan herkese hayırlı olsun diyorum,atanamayanlar da,inşallah bir diğer atamalarda istedikleri yere yerleşirler..... Veeeeee Selvi hocam,Pınar hocam ve Serkan hocam ,,,gerçekten çoook mutlu oldum.benim atamam yapılmış gibi sevinçliyim şu anElif hocam, sizin için de hayırlısı olsun,zaten çok üzgün değilsiniz ama akışına bırakın,inşallah beklediğinze değer,ALLAH gönlünüze göre verir......
teşekkürler betül hocamSizin adınıza çok sevindim. Hayırlı olsun hocam :36_7_8:
Evet hocam son sınıfım. Allah izin verirse ben de bu sene KPSS'ye girecem. Darısı benim ve tüm arkadaşlarımın başına.teşekkürler betül hocam))darısı sizin de başınıza sanırım okuyordunuz siz..
Niğde'nin neresine atandınız hocam?merhaba arkadaşalr bende niğdeye atandım evrak teslimleri ne zaman olacak
şahinbey gaziantepin merkez ilçesiARKADAŞLAR BEN GAZİANTEP ŞAHİNBEYE ATANDIM![]()
llk:ORAYA ATANAN BAŞKA ARKADAŞLAR VAR MI? YADA ŞAHİNBEY İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?:emot19:
sağolun hocam inşallah sıkıntı çekmemşahinbey gaziantepin merkez ilçesi
hayırlı olsun