Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Neden En Son Bizim Okul Bitiyor?

Tepki Skoru
0
Bu Sene De Finaller Temmuz Basinda Bitecekmis. Her Zamanki Gibi Millet Tatile Gittiginde Biz Daha Yeni Finallere Baslamis Olacagiz...

Iyi Hatirliyorum Arkadaslarim Subat Tatilinden Donduklerinde Bizim Subat Tatilinin Baslamasina 3 Gun Vardi :( Ne Kadar Bahtsiz Biriyim Ben Yaa. Nere Gitsem Boyle Oluyor...

Tepki Skoru
0
Valla benim bildiğim haziran 12 sinde finaller başlıyor haziranın sonuna kadar.Yanlız benim tek güvencem son sınıf olduğumuz için bize bi ayrıcalık yapıp 2 tane olan sınavımı hemen öne koyabilirler diye bekliyorum..

Sayın!!!!! rektörümüz ve ekibi her işte olduğu gibi bundada çok yardımcı!!!!!!!! oldular saolsunlar!!!!!!

Tepki Skoru
0
musti_250' Alıntı:
Valla benim bildiğim haziran 12 sinde finaller başlıyor haziranın sonuna kadar.Yanlız benim tek güvencem son sınıf olduğumuz için bize bi ayrıcalık yapıp 2 tane olan sınavımı hemen öne koyabilirler diye bekliyorum..

Sayın!!!!! rektörümüz ve ekibi her işte olduğu gibi bundada çok yardımcı!!!!!!!! oldular saolsunlar!!!!!!

Walla Yaa Bu Rektore Suikast Duzenlemek Lazim :D Biktim Artik Milletten 15 gun Sonra Tatile Gidip 15 Gun Once De Donmeye...

Tepki Skoru
0
mustafa bu bizim kaderimiz ne yapalım hatayı başta yaptık tercih yaparken şu sinopu yazmayacaktık

Tepki Skoru
0
samsun eğitim fakültesi 2007 sezonunuda haziranın 29`un da kapayacak :) hepimize geçmiş olsun. sıcakta sınav çekilir mi yaa :( :( :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle