Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Müzik aletleri örnekleri

Tepki Skoru
0
yine resimleri göremiyorum çarpı çıkıyor resimlerin köşelerinde... :(
teşekkürler...

Tepki Skoru
0
p3753 arkadasım çarpının üzerine sağ tıklayıp resmi göster diyip açabilirsin yada sayfayı yenile yapabilirsin...açılacaktır resimler...
bu arada teşekkürler arkadasım ellerine emeğine sağlık...

Tepki Skoru
0
hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık.bizde müzik aleti yapacaktık bunlar çok yardımcı olucak tekrar teşekkürler...

Tepki Skoru
0
hocam harika olmuşlar ellerinize sağlık ama benim hiç anlayamadığım birşey var:(:(::(( balonu sardıktan sonra nasıl patlatıyoruz....dışı sert zaten tutkal kağıt olduğu için ve içine nasıl koyuyoruz boncukları marakas yapmak için?????????????? anlatabilirseniz çok sevinirim :)

Tepki Skoru
0
hocam harika olmuşlar ellerinize sağlık ama benim hiç anlayamadığım birşey var:(:(::(( balonu sardıktan sonra nasıl patlatıyoruz....dışı sert zaten tutkal kağıt olduğu için ve içine nasıl koyuyoruz boncukları marakas yapmak için?????????????? anlatabilirseniz çok sevinirim :)
beğenmenize çok sevindim balonu sararken baş kısımında küçük bir boşluk bırakıyoruz daha sonra o boşluktan balonu patlatıp içine boncuk yada başka bir materyal koyup o boşlugu kapatıyoruz yada istersek bir cubuk takıyoruz umarım duzgun anlatabilmişimdir :)

Tepki Skoru
0
çokk güzel olmuşlar ben şu anda lise 2. sını ögrencisiyim ben hala anlamdım nasıl yapılıyor özürüm dilerim sizden ama anlamadım:D

Tepki Skoru
0
harikaaa olmuşlar renkler cıvıl cıvıl ellerinize sağlık

Tepki Skoru
0
hepsi çok güzel olmuş ama yapımı daha detaylı yazarsanız sevirim.. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle