Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mutsuz prenses

Tepki Skoru
0
’Bir zamanlar ülkenin birinde bir prenses yaşarmış.Bu prenses hiç gülmezmiş.Prensesin babası kral onu güldürmek için elinden geleni yaparmış ama prenses hiç gülmezmiş.Hep çok sıkılır ve mutsuz dolaşırmış kral bakmış ki bu duruma bir çare bulamıyor,yardım istemeye karar vermiş.Eline çantasını almış ve düşmüş yollara’.Burada öğretmen bir şapka ve çanta kullanarak kral kılığına girer.’Merhaba çocuklar,hikayemizi biliyorsunuz,kızımızın gülmesini istiyorum.Bu yüzden sizden yardım istiyorum.Bana çok sevdiğiniz,kendinizi çok mutlu hissettiğiniz ve bu yüzden de gülümsediğiniz olayları anlatabilir misiniz?sizi ne mutlu eder öğrenip kızımı da mutlu edeyim.’Masalın bundan sonrasını da öğretmen çocukların anlattıkları öykülerle tamamlar.

Tepki Skoru
0
süper bi şi.tebrik ediyorum.ve de teşekkür ediyorum.eminim uygulamak da çok keyifli olacak.

Tepki Skoru
0
çok sağolun hocam ya gerçekten çok güzel hemen uygulamak gerek:D

su2

Tepki Skoru
0
Oldukça güzel ,sohbet sonrası onu güldürebilecek hareketler yapmaları da istenebilir.Teşekkürler

Tepki Skoru
0
evet güzell bir anlatım tekniği..paylaşımın için sağolll..

Tepki Skoru
0
çooook saol bi ödevim vardı onda kullanıcam bu çalışmayı hızır gibi yetiştin tşk

Tepki Skoru
0
evet güzel bir anlatım tekniği paylaşımın için sağol

Tepki Skoru
0
ÇOK GÜZEL VE YERETICILIĞI GELİŞTİRİCİ BİR HİKAYE.BEN BUNU ÜNİVERSİTEDE OKURKEN STAJ OKULUMDAKİ ÖĞRENCİLERİME YAPTIRMIŞTIM Bİ DE DRAMA YAPMIŞTIM.GÖRSENİZ NELER NLER ÇIKTI ORTAYA.TAVSİYE EDERİM..

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
teşekkürler.. çok güzel bir teknik...

Tepki Skoru
0
bu hikayeyi bugün uyguladım çocukların çok hoşlarına gitti. ama bende müthiş bi kral oldum yani! :D paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım.

Tepki Skoru
0
hikaye tamamlama tekniği çok iyi sonuçlar elde edilen bir tekniktir.bazen öyle olağan üstü sonuçlar elde ediyordum ki ben bile şaşıyordum teşekkürler

Tepki Skoru
0
Çok iyi bir yöntem, paylaşım için teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
Bencede Ya SÜper Bİr Anlatim TeknİĞİ Çocuklar Çok BeĞenecek Bence

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00