Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Muş'tan selamlar

Tepki Skoru
0
aramıza hoşgeldiniz öğretmenim...

Tepki Skoru
0
bende 1991-1994 yıllarında malazgirt konakkuran yibo da görev yaptım Allah yardımcınız olsun başarılar

Tepki Skoru
0
Ben 15 . Yilimi Dolduruyorum Yİnede Sevİyorum Burayi ArkadaŞlar TeŞekkÜrler

Tepki Skoru
0
ben henüz 2 aydır buradayım. umarım ben de sevebilirim burayı. şu ana kadar fena sayılmaz ama köy okulu olması sorun işte yine de

Tepki Skoru
0
allah kolaylık versin hocam.ben de muşta usta öğreticilik yapıyorum.ve muşluyum muş"ta görev yapmak gerçekten de çok güzel.yada memleketim olduğu için bana öyle geliyor..:)))))bu arada hangi okulda görev yapıyorsunuz hocam..

Tepki Skoru
0
tşekkürler hocam.. ben hasköy dağdibi ilköğretim okulunda çalışıyorum.. siz nerde çalişiyorsunuz.

Tepki Skoru
0
ben şu an yeşilce anaokulunda görev yapıyorum.ama 2005-2006 yılında hasköy yiboda görev yaptım.çok memnundum.

Tepki Skoru
0
o okulu görmedim ama adını duydum. buraya ilk geldiğimde adem hoca ile tanışmıştım. sanırım yeni açılmış okul ve adem hoca da müdür orda. hasköy ilçe merkezi için belki iyi denebilir ama dağdibi için aynı şeyi söylemek mümkün değil sanırım. okulda materyal yok bir kere. hikaye kitabı topluyorum sağdan soldan. o yüzden zor oluyor benim için. bir de işe yeni başladığım için benim eksiklerim de çok. bakalım artık umarım ilerleyen günlerde ben de memnun olurum burdan.

Tepki Skoru
0
o okulu görmedim ama adını duydum. buraya ilk geldiğimde adem hoca ile tanışmıştım. sanırım yeni açılmış okul ve adem hoca da müdür orda. hasköy ilçe merkezi için belki iyi denebilir ama dağdibi için aynı şeyi söylemek mümkün değil sanırım. okulda materyal yok bir kere. hikaye kitabı topluyorum sağdan soldan. o yüzden zor oluyor benim için. bir de işe yeni başladığım için benim eksiklerim de çok. bakalım artık umarım ilerleyen günlerde ben de memnun olurum burdan.

evt okulumuz yeni açıldı adem hoca da müdürümüz.tabi okul yeni açıldıı için biraz sıkıntıları var öncelikle malzememiz yok ama yavaş yavaş düzene girecek tabi...evt dağdibini duymuştum. anasınıfı açılıyor ama eksikliklerini maalesef öğretmen tamamlamak zorunda kalıyor.ben de çok köy okulunda çalıştım bu 4. yılım.okul okul dolaşıp oyuncak topladım.başka illerden yardımlar mı istemedim çok şey yaptım amasadece yaptıklarımla kaldım. yaptın diyenler olmadı.hala usta öğretici genellemesinde yer alıyoruz.ben açıköğretim okuyorum hayırlısıyla bi bitirebilsem ve bu genellemeden kurtulsam en azındn kalıcı yerim olur.yaptıklarıma değer.size de allah kolaylık versin hocam.umarım çalışmanızın karşılığını alırsınız.başarılar

Tepki Skoru
0
evt okulumuz yeni açıldı adem hoca da müdürümüz.tabi okul yeni açıldıı için biraz sıkıntıları var öncelikle malzememiz yok ama yavaş yavaş düzene girecek tabi...evt dağdibini duymuştum. anasınıfı açılıyor ama eksikliklerini maalesef öğretmen tamamlamak zorunda kalıyor.ben de çok köy okulunda çalıştım bu 4. yılım.okul okul dolaşıp oyuncak topladım.başka illerden yardımlar mı istemedim çok şey yaptım amasadece yaptıklarımla kaldım. yaptın diyenler olmadı.hala usta öğretici genellemesinde yer alıyoruz.ben açıköğretim okuyorum hayırlısıyla bi bitirebilsem ve bu genellemeden kurtulsam en azındn kalıcı yerim olur.yaptıklarıma değer.size de allah kolaylık versin hocam.umarım çalışmanızın karşılığını alırsınız.başarılar
teşekkürler. usta öğreticilik dışında ben de şu an aynı şeyleri yaşıyorum işte. siz tecrübelisiniz en azından, birçok şey daha aşina geliyordur sanırım. umarım okulu bitirip kadroya geçersiniz. o zaman sizin fazla bir sorununuz kalmaz sanırım. size de başarılar...

Tepki Skoru
0
tşk ederim hocam size de başarılar diliyorum.allah kolaylıklar versin

Tepki Skoru
0
ben korkut kazanan ilköğretim okuluna atandım nasıl biyer acaba nerde kalabilim ulaşımı falan arkadaşlar bana yardımcı olsanız

Tepki Skoru
0
ben korkut kazanan ilköğretim okuluna atandım nasıl biyer acaba nerde kalabilim ulaşımı falan arkadaşlar bana yardımcı olsanız
merhaba kardeşimin eşi de bir hafta önce korkutta göreve başladı.balkır ilköğretim sınıf öğretmenliği.şu an ev buldular 700 milyon kira ve yakıt dahil. Allah yardım etsin.Şartlar zor tabi

Tepki Skoru
0
merhaba kardeşimin eşi de bir hafta önce korkutta göreve başladı.balkır ilköğretim sınıf öğretmenliği.şu an ev buldular 700 milyon kira ve yakıt dahil. Allah yardım etsin.Şartlar zor tabi

hocam korkut balkır merkeze gidiş gelişi olan bir okul ben de ona yakın merkeze bağlı bi köy okulunda görev yapıyorum geçen yıl servisimiz aynıydı bu yıl değişti. sanırım kardeşinizin eşi de 1. sınıflara verilen bayan öğretmen.hayırlı olsun diyorum ama şunu söyleyebilirm çok güzel bir ilde çalışıyor. burada ufak teefek sıkıntılar hariç tabiii hiç bir şekilde sıkıntısı olmaz bundan emin olabilrisiniz....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle