o okulu görmedim ama adını duydum. buraya ilk geldiğimde adem hoca ile tanışmıştım. sanırım yeni açılmış okul ve adem hoca da müdür orda. hasköy ilçe merkezi için belki iyi denebilir ama dağdibi için aynı şeyi söylemek mümkün değil sanırım. okulda materyal yok bir kere. hikaye kitabı topluyorum sağdan soldan. o yüzden zor oluyor benim için. bir de işe yeni başladığım için benim eksiklerim de çok. bakalım artık umarım ilerleyen günlerde ben de memnun olurum burdan.
teşekkürler. usta öğreticilik dışında ben de şu an aynı şeyleri yaşıyorum işte. siz tecrübelisiniz en azından, birçok şey daha aşina geliyordur sanırım. umarım okulu bitirip kadroya geçersiniz. o zaman sizin fazla bir sorununuz kalmaz sanırım. size de başarılar...evt okulumuz yeni açıldı adem hoca da müdürümüz.tabi okul yeni açıldıı için biraz sıkıntıları var öncelikle malzememiz yok ama yavaş yavaş düzene girecek tabi...evt dağdibini duymuştum. anasınıfı açılıyor ama eksikliklerini maalesef öğretmen tamamlamak zorunda kalıyor.ben de çok köy okulunda çalıştım bu 4. yılım.okul okul dolaşıp oyuncak topladım.başka illerden yardımlar mı istemedim çok şey yaptım amasadece yaptıklarımla kaldım. yaptın diyenler olmadı.hala usta öğretici genellemesinde yer alıyoruz.ben açıköğretim okuyorum hayırlısıyla bi bitirebilsem ve bu genellemeden kurtulsam en azındn kalıcı yerim olur.yaptıklarıma değer.size de allah kolaylık versin hocam.umarım çalışmanızın karşılığını alırsınız.başarılar
merhaba kardeşimin eşi de bir hafta önce korkutta göreve başladı.balkır ilköğretim sınıf öğretmenliği.şu an ev buldular 700 milyon kira ve yakıt dahil. Allah yardım etsin.Şartlar zor tabiben korkut kazanan ilköğretim okuluna atandım nasıl biyer acaba nerde kalabilim ulaşımı falan arkadaşlar bana yardımcı olsanız
merhaba kardeşimin eşi de bir hafta önce korkutta göreve başladı.balkır ilköğretim sınıf öğretmenliği.şu an ev buldular 700 milyon kira ve yakıt dahil. Allah yardım etsin.Şartlar zor tabi