B burcu-gul Katılım 24 Eyl 2009 Mesajlar 769 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 31 Ara 2010 #21 eveeettt hocam 1.sınıflara başladı adı muhsine. yeni göreve başladı. tanışırsınız belki.iyi bir yer olmasına sevindim sağolun
eveeettt hocam 1.sınıflara başladı adı muhsine. yeni göreve başladı. tanışırsınız belki.iyi bir yer olmasına sevindim sağolun
@ @tuba@ Katılım 10 Ocak 2009 Mesajlar 82 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 36 2 Ocak 2011 #22 burcu-gul' Alıntı: eveeettt hocam 1.sınıflara başladı adı muhsine. yeni göreve başladı. tanışırsınız belki.iyi bir yer olmasına sevindim sağolun Genişletmek için tıkla ... anladım kısmet olursa tanışırız 1. sınıflar beniim bi arkadaşımdaydı ordan biliyordum onu .arkadaşım kadroya geçince başka okula atanmıştı sınıfının kime veriildiğiyle ilgili duyumları aldım sadece ))) başarılar diliyorum tekrar ....
burcu-gul' Alıntı: eveeettt hocam 1.sınıflara başladı adı muhsine. yeni göreve başladı. tanışırsınız belki.iyi bir yer olmasına sevindim sağolun Genişletmek için tıkla ... anladım kısmet olursa tanışırız 1. sınıflar beniim bi arkadaşımdaydı ordan biliyordum onu .arkadaşım kadroya geçince başka okula atanmıştı sınıfının kime veriildiğiyle ilgili duyumları aldım sadece ))) başarılar diliyorum tekrar ....
B burcu-gul Katılım 24 Eyl 2009 Mesajlar 769 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 16 Ocak 2011 #23 TeŞekkÜr edİyorum sİzede baŞarilar kolay gelsİn