Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Moralim Bozulmuştu

Tepki Skoru
0
okulda 2 sınıftık.çocuklara yılsonu gösterisinden sonra karne ve diploma dağıtacaktık.programımız bitti.(Bu arada benim ilk karne dağıtışım.)Üzüldüğüm noktaya geleyim:yanımdaki öğretmen arkadaş çocukların diplomalarını yuvarlayıp kırmızı kurdeleye bağlamış ve onları süslü bir sepetin içine koymuştu.yanında da hikate kitapları hediye etmişti.ben ise daha meslekte ilk yılımdı ama karneleri olduğu gibi vermiştim. işin ilginç yanı ben yaptıklarımı ve yapacaklarımı yanımdaki öğretmen arkadaşla paylaşan biriyim.Benim paylaşmama rağmen arkadaşın öyle davranması beni üzmüştü

Tepki Skoru
0
ayrıca birşeyleri paylaşmanın insanları daha da zenginleştirdiğini düşünüyorum.ben öyle yapıyorum

Tepki Skoru
0
SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ARKADAŞIM İYİ NİYETLİ OLMAK BAZEN İNSANI ÜZÜYOR. BENİMDE BAŞIMA BÖYLE BİŞEY GELMİŞTİ SEBEST KÜRSÜ,EN SİNİR OLDUĞUNUZ ŞEY BÖLÜMÜNDE YAZDIM. ŞİMDİ BİR DAHA YAZMAYIM.

Tepki Skoru
0
aynı şeyi ben defalarca yaşadığım için artık paylaşmıyorum....bu şekildede tüm ilginç şeyleri ilk ben yapıyorum...bence sende böyle yap enazından daha az üzülürsün

Tepki Skoru
0
haklısınız.iyi niyetli olmak işe yaramıyo artık.aksine sizi daha çok üzüyo.hele sen karşındaki kişiye iyi niyetli dawranıp da o sana aynı şekilde dawranmadığında kendisi çok kötü hissedio insan.haklısın dilekcim galiba üzülmemek için öyle olmak lazım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle